Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 21 ian 2010 - Anul XV, nr. 16 (4307)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

În sala de judecată

Harşovschi îi cere 50.000 de lei lui Donţu

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Viceprimarul Lucian Harşovschi este în proces cu consilierul local Ovidiu Donţu. Războiul a plecat de la o emisiune electorală de la sfârşitul lunii noiembrie, în urma căreia Harşovschi s-a simţit calomniat şi a ales să-şi spele obrazul în instanţă.

 

În plângerea înregistrată la Judecătoria Suceava, viceprimarul Lucian Harşovschi, înregimentat în PD-L, solicită ca magistraţii să-l oblige pe consilierul local Ovidiu Donţu, ales pe listele PSD, la plata sumei de 50.000 de lei, cu titlu de daune morale pentru prejudicierea imaginii şi pentru suferinţele morale provocate. Harşovschi mai doreşte ca Donţu să-şi ceară scuze în două ziare locale sau la o emisiune de televiziune locală pentru afirmaţiile calomnioase făcute, urmând să suporte şi contravaloarea publicării anunţurilor.
Nemulţumirea viceprimarului municipiului Suceava a plecat de la o emisiune electorală de pe 30 noiembrie 2009, difuzată de postul de televiziune Intermedia. Cu acel prilej, Ovidiu Donţu l-ar fi acuzat pe Lucian Harşovschi că „ar fi primit cadou o maşină în primele luni de mandat”, iar ultimul a perceput afirmaţia care pe o acuzaţie de luare de mită.
Pentru a dovedi totul, viceprimarul municipiului Suceava a depus la dosar şi o înregistrare a emisiunii de la sfârşitul lunii noiembrie.
În plângerea depusă, Lucian Harşovschi recunoaşte că şi-a cumpărat o maşină la scurt timp după învestirea în funcţie. El spune că în august 2008 a achiziţionat un BMW second-hand adus din Germania, cu an de fabricaţie 2001, dar pentru asta a luat un împrumut de la Garanty International Bank, pe care trebuie să-l returneze până în 2018.
Contactat telefonic, Lucian Harşovschi a spus doar că nu este o problemă politică, ci personală, şi a ales calea instanţelor de judecată pentru că i-a fost afectată imaginea publică.

 

Donţu: „În politică e nevoie de bărbăţie. Din păcate, unii nu o au”

De cealaltă parte, consilierul local Ovidiu Donţu spune că nu a primit încă nici o citaţie, dar nu consideră că afirmaţiile sale se încadrează la calomnie.
„Ştiu că era supărat pentru că l-am interpelat asupra faptului că în Suceava spectacolele organizate în centru umflă factura la gunoi, adică este o legătură directă între costul spectacolelor şi mărimea facturilor privind curăţenia locaţiei. După aceste afirmaţii, el mi-a spus că nu a semnat nimic. Cred că de asta îmi caută pricină şi, probabil, doreşte ca eu să nu mai sesizez neregulile din administraţie. Îi recomand să recitească transcrierile în speranţa că de această dată le va înţelege”, a declarat Ovidiu Donţu.
Acesta a menţionat că ar avea mult mai multe motive să dea în judecată toată conducerea PD-L Suceava, dar nu a făcut-o.
„Spre exemplu, primarul Ion Lungu a spus că fratele meu ar avea o firmă de autobuze şi, vezi Doamne, le-ar livra societăţii de transport. Ce, eu l-am dat în judecată? În politică e nevoie de bărbăţie. Din păcate, unii nu o au”, a încheiat Donţu.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Harşovschi îi cere 50.000 de lei lui Donţu.
 Vizualizări articol: 816 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Harşovschi îi cere 50.000 de lei lui Donţu5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Orgasmul lui Hasovschi! trimis de
(21 ian 2010, 11:56:01
-ce scuze sa-i ceara DONTU acestui prapadit? la jignit cumva pe nedrept pe acest imbecil? s-au adunat in primaria Sucevei o sleahta de jigodii incompetente in frunte cu BOUL de LUNGU si fac scula mare . astia cand dai ochii cu ei pe strada nu e pacat sa-i scuipi in gura si sa ai iei la suturi. au un tupeu inimaginabil. sa-mi zica mie HASOVSCHI sa-mi cer scuze ca nu are gura cat pot sa-i bag la nesimtit. pleaca din primarie incompetentule.
2.   Nas turtit trimis de
(21 ian 2010, 12:28:56
ce tupeu are nas turtit asta

'cine se scuza se acuza"
3.   Nu fiti naivi trimis de
(21 ian 2010, 16:18:32
CINE ARE CAT DE CAT ACCES LA UN ORIZONT MAI LARG STIE CA IN PRIMARIE SINGURUL CARE miroase "CASCAVALUL "este LUNGU ion.

Sunt absolut convins ca Harsovschi e un om curat. Nu poate fi altfel, CREDETI-MA!

Si, mai sunt convins ca, dontu trebuie sa plateasca, iar Harsovschi Lucian, viceprimarul urbei, sa doneze banii unui camin de copilasi fara familii.

Ar fi un final fericit.

4.   Va pierde in instanta suceveana trimis de
(21 ian 2010, 23:34:26
vreti sa facem un pariu? nu va castiga nimeni nimic impotriva lu mr.D la instantele sucevene....prietenii stiu de ce

ar fi frumos sa ii smulga banutii si sa ii doneze la un azil de batrani/casa de copii/plantare de copaci etc....dar astea sunt basme

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei