Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 9 nov 2009 - Anul XIV, nr. 263 (4249)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Învăţământ

Preşcolarii şi elevii din clasele primare se întorc la şcoală

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Clopoţelul va suna astăzi din nou pentru aproximativ 30 de mii de elevi de şcoală primară din Suceava, la care se mai adaugă miile de preşcolari din judeţ, care au avut parte de câteva zile de relaxare.
După o săptămână de vacanţă inter-semestrială, preşcolarii şi elevii din clasele primare revin astăzi la şcoală. Cei mai mici dintre elevi şi copiii de grădiniţă se vor bucura de următoarea vacanţă în luna decembrie, când întreg sistemul de învăţământ va intra în vacanţa de iarnă.
Pe fondul crizei din şcoli, generată de virusul AH1N1 care se extinde pe zi ce trece şi afectează tot mai multe unităţi de învăţământ, directorii de şcoli din Suceava spun că cei mai mici elevi revin la şcoală în condiţii de maximă precauţie, iar în fiecare unitate de învăţământ se vor face zilnic triaje pentru verificarea stării de sănătate a elevilor.
Şi reprezentanţii Inspectoratului Şcolar au anunţat că în fiecare unitate de învăţământ din judeţ sunt postate anunţuri referitoare la gripa de tip nou, la măsurile ce trebuie luate în cazul îmbolnăvirilor.
Gripa porcină a închis până acum două unităţi de învăţământ din judeţul Suceava şi a suspendat orele la o clasă de elevi dintr-o a treia şcoală.
Colegiul Militar Liceal „Ştefan cel Mare” din Câmpulung Moldovenesc şi Şcoala Creştină Filadelfia au fost închise pentru şapte zile, după ce mai mulţi elevi au fost confirmaţi ca fiind infectaţi cu virusul gripei de tip nou, în timp ce la Seminarul Teologic Mitropolitul Dosoftei din municipiul Suceava au fost suspendate orele la o clasă, după ce analizele au confirmat că un elev este bolnav de gripă porcină.
„Până acum nu am primit telefoane de la părinţi, cum că nu şi-ar lăsa copiii la grădiniţă, însă mă pot aştepta, pentru că se vorbeşte mult despre gripă şi părinţii sunt îngrijoraţi, cu siguranţă. O să vedem mâine (n.r azi) cum o să fie, şi dacă vin copiii sau nu”, a declarat directorul unei grădiniţe din municipiul Suceava.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Preşcolarii şi elevii din clasele primare se întorc la şcoală.
 Vizualizări articol: 666 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Preşcolarii şi elevii din clasele primare se întorc la şcoală1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Inter-semestriala??? trimis de
( 9 nov 2009, 22:10:54
Vacanta intersemestriala e la sfarsitul lunii ianuarie! Asa...pentru cultura d-voastra generala, domnilor ziaristi! Si...puteti reveni cu amanunte: cine face zilnic triajul copiilor in scoli si gradinite???? Hai sa fim seriosi!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei