Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 7 nov 2009 - Anul XIV, nr. 262 (4248)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Înşelătorie

Vânzătoare din Suceava, lăsată fără 600 de lei prin metoda „şmen”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Metoda „şmen” a mai făcut o victimă, o vânzătoare din municipiul Suceava fiind înşelată cu suma de 600 de lei. Fapta s-a petrecut ieri, în jurul orei 12.00, la magazinul „Trei Bărboşi” din parcul de lângă Palatul de Justiţie Suceava.
Un individ a intrat în magazin rugând-o pe vânzătoare să-i schimbe în bancnote mai mari suma de 1.600. Avea în mână numai hârtii de câte 50 de lei şi angajata magazinului se pregătise să-i dea suma în bancnote de câte 200 de lei.
Când a numărat banii primiţi, tânăra a observat că individul i-a dat doar 1.550 de lei, lipsind o bancnotă de 50 de lei. I-a atras atenţia bărbatului, care a luat teancul şi a început să-l numere, la final cerându-şi scuze că a greşit şi adăugând bancnota lipsă. Imediat, a primit la schimb bancnotele de 200 de lei şi a dispărut. Presată de clienţi, victima nu a mai numărat a doua oară banii primiţi, gândindu-se să facă acest lucru abia aproximativ cinci minute mai târziu. Din teanc lipsea suma de 600 de lei, în timp ce a efectuat numărătoarea escrocul „trăgând” din teanc 12 bancnote de câte 50 de lei.
Poliţia municipiului Suceava a fost sesizată despre caz, cu întârziere însă, în general, în astfel de cazuri, şansele ca autorii să fie prinşi şi prejudiciul recuperat fiind foarte mici
Metoda de înşelăciune, deloc nouă şi foarte simplă pentru cei cu mâna „iute”, a făcut zeci de victime numai în municipiul Suceava, oameni abordaţi la ieşirea din bănci ori vânzătoare căzând de-a lungul timpului cel mai adesea în plasa acestora.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Vânzătoare din Suceava, lăsată fără 600 de lei prin metoda „şmen” .
 Vizualizări articol: 4953 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.91/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.9 din 11 voturi
Vânzătoare din Suceava, lăsată fără 600 de lei prin metoda „şmen”3.9511

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Aici, in parcul asta isi fac de cap toti golanii trimis de
( 7 nov 2009, 22:27:36
Vreau sa va relatez cum in acest parc, situat in apropierea domiciliului meu, isi fac de cap golanii si vagaboandele adolescente. Intr-o zi, fiind cu fiica mea in parc, un grup de 5 vagaboande minore mi-au furat cheile de la casa, pentru simplul motiv ca brelocul stralucea, fiind auriu au crezut ca e de aur. Cu o zi inainte, unuia din Neamt i-au furat cheile de la BMW, asa de funny, saracul a stat 6 ore langa masina pana i-au adus cheile dublura de acasa. Despre modul in care isi fac treaba politistii din zona mai are rost sa vorbim? Este incredibil cat tupeu au golanasii care rup, in mod constant, bancile din parc. Si ce daca este situat langa Palatul de Injustitie? La noi, totul e posibil.
1.1  RE: Aici, in parcul asta isi fac de cap toti golanii trimis de
( 8 nov 2009, 07:43:30
=)) Adica pe voi, barbati in toata firea, v-au talharit niste mucoase?rolling on the floor

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei