Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 7 nov 2009 - Anul XIV, nr. 262 (4248)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Eveniment

Colegiul Tehnic „Samuil Isopescul” şi-a desemnat Miss şi Mister Boboc

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Joi seara, la Casa de Cultură Suceava, Colegiul Tehnic „Samuil Isopescul” şi-a sărbătorit bobocii şi, într-un cadru festiv, a ales cei mai frumoşi reprezentanţi ai acestora.
Pentru că nu de mult s-a sărbătorit Halloween-ul, bobocii de la Colegiul „Samuil Isopescul” au rămas în atmosfera sărbătorii şi au organizat un bal mascat. Scena Casei de Cultură a fost decorată cu bostani ciopliţi şi lumânări, iar prezentatorii evenimentului, Larisa Izvoranu şi Vlad Cormoş, au intrat în scenă machiaţi.
Şase perechi de boboci au intrat în concursul pentru câştigarea titlurilor de Miss şi Mister, şi pentru că a fost vorba de un bal „cu mască”, lor li s-a mai alăturat o altă pereche, din clasa specială, formată din Afrodita Făcăleţ şi Caius Caesar Strîmbu, care au luptat pentru a câştiga inimile membrilor din juriu şi pentru a deveni frumoşii liceului.

 

Mucava şi Bax Cioarbă, candidaţi la preşedinţie

Balul a debutat cu invitarea în scenă a concurenţilor de la concursul de frumuseţe şi prezentarea ţinutelor de zi.
Spectatorii au fost apoi introduşi în arta dansului de către trupa de dans de la Palatul Copiilor, coordonată de coregraful Mirela Duminică.
Şi pentru că este campanie electorală, iar discuţiile pe teme politice sunt pe buzele tuturor, la orice colţ de stradă, subiectul la care se pricep aşa de bine românii nu a fost neglijat nici la Balul Bobocilor de la „Samuil Isopescul”. Doi candidaţi la preşedinţia României au fost invitaţi în scenă, la emisiunea Tv „Noi cu cine votăm?”, emisiune realizată şi coordonată de domnişoara Zambilica.
Mucava şi Bax Cioarbă au fost candidaţii invitaţi în emisiune, ei reprezentând minoritatea romă, iar promisiunile lor electorale au stârnit râsete şi aplauze printre spectatorii veniţi la bal.
„Dacă mă votaţi scăpaţi de mizeria din şcoli şi de profesorii săraci”, le-a promis Mucava cetăţenilor. Emisiunea a continuat cu dispute între cei doi contracandidaţi, însă într-un final, concluzia a fost că cetăţenii vor lua o mare ţeapă, indiferent dacă vor vota cu Mucava sau cu Bax Cioarbă.

 

Dans şi petrecere după o confruntare electorală

Deloc de neglijat a fost vestimentaţia prezentatoarei Zambilica, o rochie neagră, mulată pe corp, asigurată de firma Piranda din Şcheia, cartierul de Vest.
Orice întâlnire electorală se lasă cu dans şi petrecere. Astfel, după ce Mucava şi Bax Cioarbă au făcut campanie, în scenă a intrat Ionuţ Dobrea, din clasa a XII-a, care a interpretat o melodie populară, urmat de un alt elev al şcolii, Iulian Semenciuc, care a interpretat încă două piese din repertoriul popular românesc.
Trupa de dans „Sincron” de la Palatul Copiilor, coordonată de Mărioara Salup, a intrat în scenă, iar fetele au încântat publicul cu mişcările lor.

 

Dan Diaconescu în direct, înregistrat şi în reluare

Ce poate fi mai amuzant decât cearta dintre Oana Zăvoranu şi mama sa, în direct la Tv, şi unde în altă parte decât la o emisiune OTV, realizată de Dan Diaconescu? Elevii de la „Samuil Isopescul” au pus în scenă o astfel de emisiune, intitulată “Dan Diaconescu în direct, înregistrat şi în reluare”. Moderatorul TV Dan Diaconescu le-a avut invitate pe Oana şi mama acesteia, care au început să se certe de la avere şi moştenire, prestaţia lor fiind pe placul publicului, care s-a distrat copios.
După ce Dan Diaconescu şi-a încheiat emisiunea mondenă, scena a fost pregătită pentru Vlăduţ Girigan, elev în clasa a XI-a la Colegiul „Samuil Isopescul”, care a dansat şi a cântat hip-hop.

 

Dans şi voie bună

După atâta bună dispoziţie, dans şi umor, bobocii parcă au uitat de emoţiile concursului în care se află şi au intrat dezinvolţi în scenă pentru următoarea probă, cea de dans. O combinaţie de dansuri, pe care bobocii le-au realizat cu brio şi au dat dovadă că ştiu să se mişte în paşi de dans, pe muzică clasică, modernă sau populară.
Tot în paşi de dans a intrat apoi în scenă şi trupa Palatului Copiilor, coordonată de Mirela Duminică.

 

„Ţărani la restaurant”

Unora le lipsesc cei şapte ani de acasă şi nu le pasă nicidecât dacă deranjează persoanele din jurul lor. O imagine tristă, dar adevărată, cu care ne confruntăm în fiecare zi. Cât de deranjant şi de urât poate fi acest comportament au demonstrat-o elevii de la Colegiul Tehnic „Samuil Isopescul”. „Ţărani la restaurant” a fost sceneta pe care aceştia au prezentat-o, evidenţiind proasta creştere şi lipsa de respect de care dau dovadă unii în aceste zile. Un moment umoristic care a evidenţiat însă o realitate deloc comică.
După momentul umoristic, Formaţia Select a fost invitată să interpreteze câteva melodii de petrecere, după care, bobocii din concurs au trecut printr-o nouă probă, cea de prezentare a ţinutelor de seară. Îmbrăcaţi elegant, bobocii au păşit timid pe scenă, etalându-şi ţinutele de seară pe care le-au pregătit pentru eveniment. Emoţiile concurenţilor s-au intensificat la ultima probă, cea de cultură generală. Fiecare concurent a extras câte un bilet ce conţinea o întrebare de cultură generală la care a trebuit să răspundă pe loc.
După proba întrebărilor cu răspuns fulger, concurenţii au ieşit din scenă răsuflând uşuraţi, iar juriul a fost invitat să delibereze şi să aleagă câştigătorii. La Colegiul „Samuil Isopescul” s-a decis ca titlul de Miss şi Mister Popularitate să fie acordat concurenţilor jurizaţi de şase elevi de clasa a XII-a.
Olga Iosub, de la Palatul Copiilor, a fost invitată în scenă şi a cântat pentru public o piesă în limba engleză, „That don’t impress me much”.

 

Miss şi Mister, colegi de clasă

În timp ce juriul delibera rezultatele concursului de Miss şi Mister, trupa Deep System a încântat publicul cu câteva piese. Reacţia spectatorilor a fost una pozitivă, publicul s-a ridicat în picioare şi a dansat alături de trupă. Dansatoarea trupei a făcut furori printre spectatorii de gen masculin din sală, iar mişcările ei au stârnit aplauze necontenite. Chiar şi după ce trupa şi-a încheiat prestaţia de pe scenă, iar dansatoarea a părăsit Casa de Cultură, trecând prin partea laterală a scenei, publicul a observat-o şi a aplaudat-o din nou.
Juriul nu a lăsat ca emoţiile concurenţilor să se prelungească prea mult şi a transmis prezentatorilor lista premianţilor.
Cei şase elevi din ultimul an de liceu i-au desemnat câştigători cu titlul de Miss şi Mister Popularitate pe Mariana Vatamanu din clasa a IX-a C şi pe Andrei Nistor, din clasa a IX-a B. Titlul de Miss şi Mister Dance a fost obţinut de Alexandra Judea, clasa a IX-a A, şi Claudiu Ciuclea, clasa a IX-a D.
Miss şi Mister Ecstasy au devenit Mariana Vatamanu, din clasa a IX-a C, şi Andrian Ciobotari, din clasa a IX-a G.
Cei mai frumoşi boboci au fost aleşi Mihaela Iordache şi Andrei Nistor, ambii elevi în clasa a IX-a B, câştigătorii titlului de Miss şi Mister „Samuil Isopescul” 2009.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Colegiul Tehnic „Samuil Isopescul” şi-a desemnat Miss şi Mister Boboc.
 Vizualizări articol: 9802 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.20/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.2 din 5 voturi
Colegiul Tehnic „Samuil Isopescul” şi-a desemnat Miss şi Mister Boboc4.255

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei