Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 7 nov 2009 - Anul XIV, nr. 262 (4248)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Eveniment

Camera de Comerţ a premiat cele mai performante firme sucevene

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Camera de Comerţ şi Industrie Suceava a premiat, în cursul zilei de ieri, firmele sucevene care în cursul anului 2008 au reuşit să obţină cele mai bune rezultate din punct de vedere economic.
Premierea s-a făcut în cadrul „Galei excelenţei în afaceri – Top Bucovina 2008”, eveniment organizat în parteneriat cu Vodafone. Alături de oamenii de afaceri premiaţi, la eveniment au fost prezenţi primarul Sucevei, Ion Lungu, subprefectul Angela Zarojanu, senatorul Gavril Mîrza (membru fondator al CCI Suceava), secretarul de stat în Ministerul Turismului, Corneliu Popovici, precum şi parlamentarii Sanda-Maria Ardeleanu, Eugen Bejinariu, Ioan Stan şi Ghervazen Longher.
„Topul firmelor din judeţul Suceava a devenit o competiţie tradiţională a operatorilor economici, un eveniment de marcă în activitatea Camerei de Comerţ şi Industrie Suceava şi deopotrivă în viaţa comunităţii locale de afaceri”, a spus secretarul general al CCI Suceava, Marcel Gaftoneanu.
La ediţia de anul acesta a Topului Bucovina au fost premiate 500 de firme sucevene, care acoperă şase domenii mari de activitate economică şi toate cele cinci grupe de mărime. Firmele au fost diferenţiate în funcţie de o serie de criterii specifice, precum cifra de afaceri, profitul brut din exploatare, rata profitului curent, eficienţa utilizării forţei de muncă, efortul de dezvoltare, eficienţa capitalului investit, iar pentru exportatori s-au luat în considerare şi veniturile realizate din export.
De asemenea, un moment distinct în cadrul acestui eveniment a fost Topul Exportatorilor, firmele premiate fiind recompensate cu diplome de excelenţă în activitatea de promovare a produselor şi serviciilor româneşti pe pieţele internaţionale.
În acelaşi timp, în cadrul evenimentului de ieri, CCI Suceava a acordat Trofeele de Excelenţă şi premii speciale acelor firme care au reuşit rezultate economice deosebite, la acordarea lor luându-se în calcul şi o serie de elemente de diferenţiere pe piaţă, precum eficienţa şi competitivitatea.
„Pe lângă acestea s-a mai luat în considerare şi abilitatea de a genera idei, precum şi creativitatea firmelor. Astfel, cei care au dovedit un înalt grad de creativitate în domeniul lor de activitate au primit Trofeul Creativităţii”, a mai spus Marcel Gaftoneanu.
Evenimentul a fost sponsorizat de Coca Cola, Shopping City, Rio Bucovina, Iulius Mall, Carrefour, Loial Impex SRL, Real Hypermarket, Baumax Suceava şi Calcarul SA Pojorâta.

 

Prima ediţie a Galei Excelenţei în Turismul Bucovinean

La ediţia de anul acesta a Topului Bucovina, CCI Suceava, în parteneriat cu Ministerul Turismului, au acordat premii în cadrul primei ediţii a Galei Excelenţei în Turismul Bucovinean. Distincţiile au fost acordate firmelor premiate în cadrul Topului Bucovina la secţiunea turism, precum şi asociaţiilor de turism şi iniţiativelor speciale ale unor persoane fizice din judeţ în acest domeniu de activitate.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Camera de Comerţ a premiat cele mai performante firme sucevene.
 Vizualizări articol: 5348 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.38/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.4 din 21 voturi
Camera de Comerţ a premiat cele mai performante firme sucevene2.4521

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei