Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 6 oct 2009 - Anul XIV, nr. 234 (4220)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Decizie

Blocarea totală a traficului rutier pe Calea Unirii, amânată temporar

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Intenţia de a bloca total traficul rutier pe Calea Unirii, principala arteră de circulaţie a Sucevei, care leagă cartierul Burdujeni de restul oraşului, în cursul nopţii de luni spre marţi, a fost amânată pentru o zi sau două.
Circulaţia rutieră pe Calea Unirii ar fi trebuit să fie blocată de ieri seară, de la ora 21.00, în zona Sălii Sporturilor, mai exact de la intersecţia cu Traian Vuia până pe cealaltă parte de stradă, în scopul săpării unui şanţ transversal, în care trebuie montată conducta magistrală de alimentare cu apă potabilă de Berchişeşti.
Totuşi, ieri după-amiază, în urma analizării situaţiei lucrărilor de pe strada Calea Unirii, într-un comandament care a avut loc la sediul ACET, a fost luată decizia de a fi amânată începerea acestei lucrări, care ar fi dat peste cap traficul rutier spre Burdujeni.
“Cei de la TMUCB nu vor trece mai departe până când nu termină ce au început pe tronsonul II, de la semaforul Carrefour până la sensul giratoriu de după centrul comercial. Sâmbătă au făcut probele de presiune, astfel încât astuparea gropii făcute şi turnarea unui strat de asfalt pe toată porţiunea va mai dura cel puţin o zi. Atunci când vor termina au liber să facă traversarea străzii, care, în funcţie de ce dificultăţi vor întâmpina, ar putea dura şi două nopţi”, a declarat viceprimarul Sucevei, Viorel Seredenciuc.
Conform estimărilor celor de la TMUCB, traversarea străzii Calea Unirii cu conducta de apă care va lega lucrările de pe această stradă cu cele finalizate pe Traian Vuia ar putea fi efectuate cel târziu în noaptea de miercuri spre joi.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Blocarea totală a traficului rutier pe Calea Unirii, amânată temporar.
 Vizualizări articol: 740 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.25/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.3 din 4 voturi
Blocarea totală a traficului rutier pe Calea Unirii, amânată temporar3.354

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Test trimis de
( 6 oct 2009, 11:53:07
Iar aveti activat un dictionar de toata jena. Rusine celor ce administreaza site-ul.
2.   Blocaj tontal trimis de
( 6 oct 2009, 20:24:19
Ar putea sa ne spuna cineva de ce trebuie sa fie blocat complet traficul?In zona Petrom Obcini s-a facut traversarea intr-o noapte,si asta cu ajutorul politistilor,a fost oprit intai un sens pe 2 benzi,apoi au trecuut si la celalalt sens,chiar s-au miscat bine,cu exceptia faptului ca nu au reasfaltat dupa atata timp portiunea respectiva,pot spune ca a fost ok.Aici pe Calea Unirii de ce nu s-ar putea?

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei