Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 6 oct 2009 - Anul XIV, nr. 234 (4220)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Numire

Mihai Miheţiu, noul şef al Direcţiei Silvice Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Fostul director tehnic al Direcţiei Silvice Suceava, Mihai Miheţiu, a fost desemnat pentru a prelua conducerea acestei instituţii, el urmând să fie ajutat de Marius Răguşitu, în postul de director tehnic.
Numirea oficială în funcţie ar urma să se facă în perioada imediat următoare, Mihai Miheţiu înlocuindu-l în funcţie pe Sorin Ciobanu, cel care a preluat conducerea Direcţiei Silvice Suceava la începutul lunii martie 2009, având susţinerea PSD Suceava.
Mihai Miheţiu a ocupat, în perioada februarie 2005 – martie 2009, funcţia de director tehnic al acestei instituţii.
El şi-a început activitatea profesională în anul 1995, în cadrul acestei instituţii, apoi a ocupat postul de inginer silvic responsabil de activitatea de cultivare a pădurilor în Ocolul Silvic Rîşca, a revenit din nou în structurile Direcţiei Silvice, după care a activat şi în cadrul Inspectoratului Teritorial de Regim Silvic şi Vânătoare Suceava.
„Vestea desemnării mele în funcţia de director al Direcţiei Silvice am primit-o cu emoţie, dar totodată cu conştiinţa responsabilităţii care vine din această desemnare. Ştiu că trecem printr-o perioadă mai dificilă, pe care sunt convins că o vom traversa în condiţii cât se poate de bune. Asta deoarece nu am ajuns la conducerea acestei instituţii din exterior, având în vedere că mi-am desfăşurat activitatea aici. Am ocupat şi funcţii de conducere şi sunt familiarizat cu diferite aspecte care decurg din activitatea de conducere a acestei instituţii”, a declarat Miheţiu.

 

„Nimeni nu este de neînlocuit”

Mihai Miheţiu a apreciat activitatea actualului şef al Direcţiei Silvice, Sorin Ciobanu, şi a fostului director tehnic, Valerian Solovăstru, precizând că aceştia au reuşit să se situeze pe primul loc la nivel naţional la îndeplinirea indicatorilor de performanţă.
„Pe de altă parte, vreau să spun că trebuie să intervenim şi în politica de personal. Sunt de părere că oamenii trebuie să ocupe funcţiile pentru care sunt pregătiţi, astfel încât activitatea instituţiei să decurgă în mod fluent. Direcţia Silvică are oameni competenţi, însă, dacă e necesar să facem schimbări, le vom face doar pe criterii profesionale, pentru ca fiecare să ocupe postul pentru care este pregătit. Nimeni nu este de neînlocuit, însă acest lucru se va întâmpla doar dacă nu se realizează sarcinile din punct de vedere profesional”, a mai declarat Mihai Miheţiu.
În ceea ce-l priveşte pe viitorul director tehnic, Marius Răguşitu, acesta şi-a început activitatea ca şef de district la Ocolul Silvic Moldoviţa, apoi s-a transferat la Direcţia Silvică în cadrul compartimentului de fond forestier, după care a ocupat funcţia de şef al Ocolului Silvic din Mălini. Marius Răguşitu a fost înlocuit de la conducerea acestui ocol la mijlocul anului 2009, odată cu schimbarea altor nouă şefi de ocoale. După înlocuirea de la conducerea ocolului Silvic Mălini, Răguşitu a fost transferat la ocolul Fălticeni, unde a fost responsabil cu producţia.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Mihai Miheţiu, noul şef al Direcţiei Silvice Suceava.
 Vizualizări articol: 2957 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.0 din 4 voturi
Mihai Miheţiu, noul şef al Direcţiei Silvice Suceava2.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Altii? trimis de
( 6 oct 2009, 13:15:58
peste 2 luni cine mai vine?

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei