Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 6 oct 2009 - Anul XIV, nr. 234 (4220)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Apreciere

Bălan, despre candidatura lui Băsescu: „Firească şi previzibilă”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Candidatura preşedintelui României, Traian Băsescu, pentru un nou mandat la Cotroceni, a fost pentru democrat-liberalii suceveni „firească şi previzibilă”, după cum ne-a declarat secretarul general al PD-L Suceava, deputatul Ioan Bălan.
Acesta a spus că a fost doar uşor surprins de modul în care a fost făcut anunţul candidaturii, respectiv în cadrul unei adunări populare şi nu în cadrul unei festivităţi organizate de principalul partid care îl susţine, PD-L.
Întrebat dacă nu consideră scenariul identic cu cel în care, în urmă cu cinci ani, Adrian Năstase îşi anunţa candidatura la preşedinţia României în mijlocul sătenilor din Mălini, deputatul a afirmat că nu vede nici o asemănare.
„La Mălini a fost un desant de miniştri PSD, care au venit şi au pregătit anunţul <spontan>. Preşedintelui Traian Băsescu sătenii i-au cerut imperativ să candideze şi preşedintele, în stilul său caracteristic, şi-a anunţat candidatura când nimeni nu se aştepta”, a spus Ioan Bălan.
Acesta anticipează o „luptă politică tumultuoasă”, în timpul campaniei electorale, dar nu are nici o îndoială că Traian Băsescu va ieşi învingător.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Bălan, despre candidatura lui Băsescu: „Firească şi previzibilă”.
 Vizualizări articol: 754 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 4 voturi
Bălan, despre candidatura lui Băsescu: „Firească şi previzibilă”3.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   :)))))) trimis de
( 6 oct 2009, 14:17:30
Oare are parola la site acest deputat. Cenzurativa buzunarele hotilor.
2.   Lasati mesajele trimis de
( 6 oct 2009, 14:24:43
De ce nu lasati sa citeasca mesajele acest incompetent de deputat. Sau il invatati sa si faca imagine platind la voi.

Poate are bunul simt si ne spune cum de isi permite sa cheltuie banii publici ca sa apara intr-un ziar si de ce face abuzuri si isi asuma un lucru ce e proprietatea statului in proprietate privata. Numerele de la limuzina personala sunt proprietatea statului si trebuie numai la masinele ce sunt proprietatea statului.

Oare s-a simtit stanjenit procurorul Dambu, sau dvs dragi angajati la Monitorul ca niste activisti seriosi ai partidului bolsevist actionati in numele dictatorialismului.

Chiar va simtiti buni ziaristi cand stergeti niste mesaje? Nu va pune pe gandit ca de fapt demonstrati cu adevarat ce sunteti? Doar niste mercenari ce produc efecte pentru niste tirani.
3.   Pentru amenintari trimis de
( 6 oct 2009, 14:30:44
Drag tehnician al societatii, am rugamintea de a explica domnului Avram, acel domn director ce si-avopsit mustata portocaliu ca efectiv nu poate sa ma faca sa numai scriu pe acest site.

Contractul cu furnizorul de internet imi da voie sa-mi schimb ip la cerere atunci cand doresc si daca nu mai sunt alti furnizori , si sunt multi , iar alt user se face imediat . Dar singurul lucru ce doresc sa cunoasca mercenarii, este ca a venit timpul sa-si mai masoare si actiunile si sa se gandeasca ca ilegalitatile nu mai merg la nesfarsit si protectia procurorului Dambu mai dureaza putin.

In curand vom vedea unii ziaristi si dand cu subsemnatul pentru toate faptele lor.

Este urat sa vezi ziaristi care ar vrea sa scrie si nu sunt lasati deoarece le este frica de aceasta gasca de infractori ce au pus stapanire pe aceasta societate.
4.   @MAXSUCEVEANU trimis de
( 6 oct 2009, 16:30:07
Esti cu capul, serios. Ieri nu ai ratat aproape niciun articol pentru a face SPAM prin comentariile tale de 2 bani... Azi iar incepi sa aberezi. Ai niste scenarii mai bune decat cele de la Hollywood. Teoria conspiratiei e vrajeala pentru tine... Si, pe bune, plictisesti lumea. Pentru ca nimeni nu te baga in seama. Asa ca, mai bine, ramai cu frustrarile tale si incearca sa te tii departe de a-ti face publica parerea.
4.1  RE: @MAXSUCEVEANU trimis de
( 6 oct 2009, 16:33:15
Dle TROTINEL a-ti traiasca partidu

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei