Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 6 oct 2009 - Anul XIV, nr. 234 (4220)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Înfiorător

O bucată de picior de om şi un craniu, găsite lângă un pârâu

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

O bucată de picior şi un craniu uman au fost găsite, duminică seară, în apropierea unui pârâu, macabra descoperire fiind făcută de un cioban. Bucăţile de cadavru au fost găsite în apropiere de o zonă de pădure, în satul Leucuşeşti, comuna Preuteşti, anchetatorii bănuind că ar fi vorba de părţi din trupul unei bătrâne date dispărute de la domiciliu de câteva săptămâni.

 

A văzut un câine cu craniul în gură

La faţa locului s-au deplasat imediat oameni ai legii de la Poliţia municipiului Fălticeni, specialişti de la Serviciul Criminalistic al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava, ulterior fiind sesizaţi şi legiştii de la Serviciul Judeţean de Medicină Legală.
De la faţa locului a fost ridicată o bucată de membru inferior, de la genunchi în jos, alte câteva mici fragmente de corp şi un craniu.
Incredibilă este şi declaraţia ciobanului care a făcut descoperirea, el mărturisind anchetatorilor că a văzut cum un câine duce în gură un craniu uman şi apoi, cercetând zona, a dat şi peste fragmentele de corp.
Specialiştii care au analizat fragmentele au precizat că trupul a fost devorat de câini sau animale sălbatice. Din analiza medicilor legişti rezultă că persoana decedată este de sex feminin şi era în vârstă.

 

Scenariul anchetatorilor

În aceste condiţii, anchetatorii cred că persoana devorată de animale este o localnică din Leucuşeşti, în vârstă de 80 de ani. Femeia în cauză, Anica C., dispăruse în mod misterios de la domiciliu, fără să anunţe că ar pleca undeva. Apropiaţii au anunţat dispariţia cu ceva întârziere, cel mai probabil, când poliţia a fost sesizată, ea fiind deja moartă.
Conform scenariului cel mai plauzibil, octogenara a plecat în pădurea din zonă, pe o cărare pe care ducea de obicei vaca, de aici, din motive care probabil nu vor fi cunoscute niciodată, abătându-se de la drumul obişnuit. Îmbrăcată subţire, aceasta ar fi suferit un infarct sau ar fi intrat în şoc hipotermic, după deces fiind devorată de animalele sălbatice.
Poliţia continuă cercetările pentru a stabili cu certitudine dacă fragmentele de cadavru sunt ale bătrânei dispărute.
Luna trecută, imediat după ce dispariţia a fost raportată la poliţie, s-au organizat echipe de căutare, mai multe zile poliţişti, lucrători silvici şi săteni răscolind pădurea din zonă, în speranţa că vor da de bătrână. Atunci nimeni nu a găsit urme care să ducă spre cadavru.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului O bucată de picior de om şi un craniu, găsite lângă un pârâu.
 Vizualizări articol: 3180 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.80/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.8 din 5 voturi
O bucată de picior de om şi un craniu, găsite lângă un pârâu4.855

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei