Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 6 oct 2009 - Anul XIV, nr. 234 (4220)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Doru POPOVICI

Doru POPOVICI


Se pregăteşte Flocea?

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Dinamo (că doar n-o fi mai proastă decât Steaua!) a preluat din mers modelul, schimbând brusc antrenorul, în mod evident singurul vinovat că Niculescu a-mbătrânit degeaba, că Zicu şi-a redobândit proverbiala somnolenţă şi că la aşa echipă brează nici că se putea găsi alt golgheter decât fundaşul central! Bonetti, nedumerit probabil ca şi Bergodi, s-a pus cică pe înjurat, ba era să-l şi cârpească pe unul din „acţionarii” care ar fi fost sigur în pârnaie dacă nu-l lovea norocul să devină ditamai scula chiar la echipa Miliţiei. De altfel, despre acest subiect oarecum sensibil eu am mai scris, ba chiar de zeci de ori. Ieri, spre surprinderea mea, s-a învrednicit şi un ziar central să atace chestiunea. Concluzia e exact aceeaşi: că la Dinamo s-au vândut jucători în toate direcţiile pe contracte absolut frauduloase, lucru pe deplin explicabil prin aceea că acţionarul-pârnaie este de fapt servitorul devotat al familiei de infractori internaţionali Becali. Al căror interes comun nu este niciodată sinonim cu cel de performanţă, ci doar de a-şi promova panaramele aflate sub contract cu ei. Mai exact, cu şeful de clan, „Giovanni”, ăla suspendatu’ din orice activităţi de UEFA, tocmai din aceste motive!
Aşadar, etapa Bonetti a luat sfârşit. Aşa cum era de aşteptat, lupta de culise dusă de fiecare „acţionar” cu fiecare din ceilalţi „acţionari” s-a soldat cu momente de un umor nebun: unul îl destituia pe Bonetti în timp ce altul îl reconfirma, altul îl făcea pe Dinu antrenor, încă unul îl numea director tehnic, iar altul îl înjura de mamă. În aceste condiţii, în mod firesc a venit la cârmă (aşa i se pare lui!) poreclitul „Săpăligă”. Al cărui prim (eu zic „penultim”!) rezultat a fost un egal, să recunoaştem, muncit, cu o echipă cam de Divizia C, Târgu Jiu. În mod evident, se pregăteşte „Flocea”, unul dispus oricând să antreneze Dinamo, fie şi pentru două etape. Mă gândesc că pe lista de aşteptare nu poate să nu figureze şi „Ţânţaru’”, a cărui supremă calitate este aceea de fin. Al naşului Dinu, care ar trebui până atunci să iasă din dizgraţia infractorilor. Dar marele câştigător, în final, va fi tot „Puriul”, visul de aur al oricărui „acţionar” (amănunte la Copos!). Aţi observat că toţi posibilii antrenori ai lui Dinamo nu au nume, ci porecle? Trageţi singuri, vă rog, concluzia.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Se pregăteşte Flocea?.
 Vizualizări articol: 685 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 5 voturi
Se pregăteşte Flocea?5.055

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei