Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 24 sep 2009 - Anul XIV, nr. 224 (4210)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Unde fugim de-acasă…

Perioada 24 septembrie – 1 octombrie

 

Joi, 24 septembrie

Expoziţie de artă plastică la City Gallery

City Gallery, din cadrul Shopping City Suceava, găzduieşte, în perioada 23 - 30 septembrie, Expoziţia de artă plastică semnată de pictorul Marcel Alexa.
Artistul s-a format sub impulsul talentului nativ, cultivat în cadrul „Şcolii Populare de Artă” Botoşani, şi prin perseverenţa lucrului artistic susţinut. A avut repetate expoziţii individuale şi de grup, în galerii de artă din Botoşani, Suceava şi Timişoara. Peisajele lui Marcel Alexa se caracterizează prin firesc, evocarea atmosferei locului (liniştea deplină, parcă ancestrală, la Agafton, amintiri plăcute, preţuire pe centrul oraşului vechi, atmosferă de viaţă monotonă, liniştită, curată spiritual, pentru căsuţele de la periferie).
Pictura lui Marcel Alexa este stenică, robustă, optimistă, contribuind în această privinţă temele, maniera lor de tratare şi, în primul rând, luminozitatea cromatică.

Vineri, 25 septembrie

Bursa locurilor de munca pentru absolvenţi

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă şi Shopping City Suceava va invită pe 25 septembrie, începând cu ora 10:00, în City Gallery din incinta Shopping City Suceava la Bursa Locurilor de Muncă pentru Absolvenţi.
Absolvenţii din promoţia acestui an, care nu s-au încadrat încă, şi agenţii economici care doresc să recruteze personal dintr-o baza de selecţie cu 1.732 de tineri şomeri, au oportunitatea de a se întâlni în acest cadru de interviu preliminar.
Pe nivele de instruire, 24% din absolvenţii înregistraţi au studii superioare, 67 % au studii medii, 1 % au studii postliceale şi 8 % au studii profesionale.

25-27 septembrie
„Festivalul calului Shagya arab”, la Rădăuţi

Un spectacol neobişnuit, dar deosebit de fascinant, va fi oferit sucevenilor, săptămâna aceasta, la Rădăuţi, de una dintre cele mai apreciate rase de cai nobili din România, Shagya, o linie de pur-sânge arab formată la Herghelia Rădăuţi.
Spectacolul hipic care va avea loc în perioada 25-27 septembrie este organizat de Direcţia Silvică Suceava cu ocazia împlinirii a 90 de ani de la reînfiinţarea Hergheliei Rădăuţi.
„Festivalul calului Shagya arab” va debuta vineri, de la ora 11.00, cu o cursă de galop, iar pe parcursul celor trei zile de competiţie, arbitri internaţionali din Germania, Austria, SUA şi Slovacia vor avea ca sarcină evaluarea exemplarelor înscrise în concurs şi desemnarea campionilor rasei.
Conform şefului Direcţiei Silvice Suceava, Sorin Ciobanu, pentru caii ajunşi în finală, pe locurile I, II şi III, la fiecare din probele de „Best in show” şi Galop, vor fi acordate cupe, cocarde şi premii speciale în valoare de 15.000 lei.


Sâmbătă, 26 septembrie
Tuning Show

Shopping City Suceava şi Fritz 4 Tuning vă invită pe 26 - 27 septembrie, în parcarea Shopping City Suceava, la un spectacol „incendiar”. Programul celor două zile de eveniment cuprinde: Expoziţie Auto şi de Tuning, în urma căreia vor fi premiate: Best 3 Cars, Best Exterior, Best Interior, Custom; Competitie de dBDrag – Competitie de Sunet Car Audio, Etapa Nationala de Drift. În premieră, anul acesta în N-E ţării va fi organizată Competiţie de Accelerare pe o distanţă de 402 m.
Invitaţii speciali ai Tuning Show-ul sunt HAI & KNS – professional drifters şi Tengu – campion al Africii de Sud şi reprezentantul României în competiţiile internaţionale de drift. Tengu va fi prezent la Suceava cu un Nissan Skyline R33 de 500 cp, maşina cu care a câştigat Campionatul din Africa de Sud. Driftul este considerat unul din cele mai spectaculoase sporturi auto, iar cei de la 4 Tuning au promis un spectacol de excepţie.
Atmosfera va fi întreţinută de Bibanu, cunoscut pentru colaborările sale cu Puya şi Camuflaj.
Parteneri ai evenimentului: 4 Tuning, ARTA (Asociaţia Română de Tuning) şi Crazy Drifters.

„Festivalul Hribului”, la Vama

Asociaţia Turistică Vama - Bucovina organizează sâmbătă prima ediţie a „Festivalului Hribului” la Vama, eveniment care se va desfăşura la Pensiunea Lidana, începând cu ora 10:00.
Programul manifestărilor:
9:00 – 10:00 - Primirea şi înregistrarea participanţilor
10:30 – 11:00 - Deschiderea oficială a „Festivalului Hribului”
11:30 – 12:00 Vizitarea standurilor meşterilor populari
12:00 – 13:00 Moment folcloric cu Ansamblul „Cetina” - Vama
12:45 – 13:30 „Toamna în cămară” - expoziţie concurs de artă culinară tradiţională
15:00 – 15:30 Jurizarea concurenţilor
15:30 – 15:45 Premierea concurenţilor
15:45 – 16:00 Impresii şi concluzii
16:00 – 24:00 Poftiţi la joc şi voie bună!

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Unde fugim de-acasă….
 Vizualizări articol: 1393 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
Unde fugim de-acasă…5.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei