Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 24 sep 2009 - Anul XIV, nr. 224 (4210)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Măsură de precauţie

Unchiul violator de la Frasin, internat la Psihiatrie

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Bărbatul acuzat că şi-a violat nepotul în vârstă de 13 ani nu a ajuns după gratii. Anchetatorii au decis să-l interneze la Spitalul de Psihiatrie din Burdujeni, unde va fi supus unei expertize.

 

După ce luni a fost emisă o ordonanţă de reţinere pentru o perioadă de 24 de ore pe numele lui Alexa Copiceac, procurorul de caz a decis că, înainte de a-l duce în faţa judecătorilor cu propunerea de arestare preventivă, se impune internarea într-o clinică de psihiatrie.
Alexa Copiceac, de 48 de ani, din Valea Seacă - Frasin, a fost internat pentru o perioadă de 29 de zile la Burdujeni, unde va fi expertizat din punct de vedere psihiatric. Anchetatorii încearcă să afle dacă bărbatul a avut discernământ când şi-a violat nepotul, iar dacă expertiza va stabili că poate răspunde pentru faptele sale, vor cere arestarea lui.
Agresiunea sexuală asupra copilului a început în urmă cu câteva luni, dar totul a ieşit la iveală abia vineri, după ce minorul în vârstă de 13 ani a fost examinat de un medic legist.
Acesta a constatat că micuţul prezintă „escoriaţie şi fisuri anale, leziuni recente care s-au putut produce în cadrul unui raport sexual anal”. Ulterior, băiatul a povestit că agresorul este unchiul Alexa Copiceac, care-l obliga să întreţină relaţii sexuale.

 

Psihologul care nu şi-a făcut treaba

Alexa Copiceac a negat totul şi a declarat că adevăratul agresor ar fi tatăl vitreg al minorului. Cu toate acestea, anchetatorii au adunat suficiente probe care-l incriminează pe Alexa Copiceac, iar până la reţinerea sa nu a mai fost decât un pas.
Un mare semn de întrebare se ridică şi asupra „specialistului” de la Direcţia pentru Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Suceava care a discutat cu minorul de mai multe ori în ultimele luni, fără a reuşi să afle că acesta este agresat sexual.
Se poate vorbi, aşadar, şi de o „complicitate la viol”, complicitate dată de incompetenţa psihologului pentru care munca se reduce doar la a-şi ridica salariul de la casierie sau de pe card.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Unchiul violator de la Frasin, internat la Psihiatrie.
 Vizualizări articol: 1039 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Unchiul violator de la Frasin, internat la Psihiatrie5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei