Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 16 sep 2009 - Anul XIV, nr. 217 (4203)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Pe Calea Obcinilor

Tânără omorâtă de remorca unui tir pe trecerea de pietoni

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

O tânără în vârstă de 23 de ani a sfârşit tragic, omorâtă pe trecerea de pietoni, după ce a fost agăţată de remorca unui tir. Tragedia s-a produs luni seară, în jurul orei 18.00, pe strada Calea Obcinilor din municipiul Suceava, în zona Maraton. Împrejurările în care s-a produs accidentul sunt încă neclare poliţiei, oamenii legii neputându-se pronunţa cu privire la cine este vinovat de producerea cumplitului eveniment rutier.
Cert este că şoferul maşinii de mare tonaj (Ioan T., în vârstă de 44 de ani, domiciliat în judeţul Iaşi), a oprit la trecerea de pietoni pentru a acorda prioritate unor trecători, iar după ce colosul s-a pus în mişcare, a agăţat cu partea stângă a remorcii o tânără care se afla pe scuarul ce separă cele două sensuri de mers, pe marcajul pietonal. Victima, Gabriela H., în vârstă de 23 de ani, din comuna Păltinoasa, a fost trântită la pământ, lovindu-se grav în zona capului. Ea a fost preluată de o ambulanţă şi dusă de urgenţă la Spitalul Judeţean Suceava, unde nu a mai trăit decât patru ore, la ora 0,10 medicii constatând decesul.
Şoferul a fost verificat cu etilotestul, rezultatul fiind negativ, după care i s-au recoltat probe biologice.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Tânără omorâtă de remorca unui tir pe trecerea de pietoni .
 Vizualizări articol: 778 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.90/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.9 din 10 voturi
Tânără omorâtă de remorca unui tir pe trecerea de pietoni4.9510

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Indiscutabil trimis de
(17 sep 2009, 09:45:12
Bai frate ce ti-e si cu scuarele astea...asa mi s-a intamplat si mie de vreo 2-3 ori, tot in zona aia. Doar ca eu am fost un caz mai fericit si m-am dat putin mai in spate in momentul cand venea tirul, sa nu care cumva sa ma agate. E destul de naspa cu scuarele astea. Odata am fost blocat in scuar din cauza traficului ingreunat. Si am ramas acolo o vreme pentru ca nu aveam cum sa trec: pe un sens de mers era un tir si pe celalalt sens de mers un autobuz, ambele pe trecerea de pietoni. Bravo domnul Lungu...bine gandit!
2.   Cine plateste? trimis de
(17 sep 2009, 11:01:33
Parerea mea e ca Primaria si cu cei de la Politia Rutiera care au aprobat amplasarea proasta a acelor scuar-uri trebuie sa plateasca pentru ceea ce s-a intamplat luni seara. Aceste institutii si implicit cine a semnat aprobarea proiectelor, sunt vinovati pentru producerea acelui accident. Daca as fi in locul familiei as da in judecata si autoritatile locale amintite pentru neglijenta.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei