Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 16 sep 2009 - Anul XIV, nr. 217 (4203)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Ciudăţenii

Art Ambiente Fălticeni, locul unde ajung bunuri de zeci de mii de euro furate

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

SC Art Ambiente SRL Fălticeni a devenit un soi de Triunghiul Bermudelor, cu maşini în valoare de zeci de mii de euro care apar şi dispar miraculos. Ultimul eveniment de acest gen s-a petrecut zilele trecute, când la sediul societăţii a fost găsită o wolla, utilaj furat acum patru luni de la un individ din Adâncata.

 

Wolla dispărută acum câteva luni a fost reperată luni, în curtea SC Art Ambiente SRL Fălticeni. Luat la întrebări de poliţişti, administratorul societăţii fălticenene, Cristi Păr, a declarat că a cumpărat utilajul cu acte în regulă. La o examinare mai atentă s-a observat că wolla era cea căutată, numai că fusese vopsită pentru a i se pierde urma şi inscripţionată cu numele firmei Art Ambiente.
„Mi-a arătat nişte documente fantomă, iar cei de la Poliţie au decis să pună utilajul sub sechestru până la confruntarea actelor pe care le am eu şi cele pe care le deţine administratorul Art Ambiente. Eu bănuiesc că Cristi Amărculesei nu este străin de ce s-a întâmplat cu wolla, mai ales că luni dimineaţă, când am găsit utilajul, m-a sunat să mă ameninţe să-mi văd de treaba mea. Amărculesei este un individ care se învârte prin tot felul de medii şi este posibil să-l cunoască şi pe acest patron din Fălticeni unde este wolla”, a declarat Ştefan Turtureanu, proprietarul utilajului furat din Adâncata acum patru luni. Bărbatul a mărturisit că wolla este evaluată la circa 50.000 de euro.
Ancheta a fost preluată de Serviciul de Investigaţii Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Suceava, iar dosarul urmează să fie analizat de un procuror care se va pronunţa asupra acestui caz. Până la clarificarea situaţiei, wolla va rămâne în curtea Poliţiei Fălticeni, iar adevăratul proprietar o va putea recupera după soluţionarea tuturor neclarităţilor.

 

Capuri de tir lăsate în custodie de Poliţie, dispărute de la firma lui Cristi Păr

Un caz cel puţin ciudat, rămas fără nici un fel de urmări penale pentru patronul SC Art Ambiente SRL Fălticeni, s-a petrecut la începutul acestui an. Din curtea societăţii pe care o administrează au dispărut fără urmă două capuri de tir, lăsate de Poliţie în custodia sa după ce s-a constatat că erau furate din Italia. În valoare de aproximativ 80.000 de euro, cele două capuri de tir au „făcut paşi” pe sub ochii paznicului, fără ca acesta să observe ceva. Mai mult, societatea era asigurată şi cu sistem de supraveghere video, ceea ce întăreşte suspiciunile că administratorul Cristi Păr nu ar fi străin de cele întâmplate atunci.
Furtul celor două capuri de tir a fost sesizat de patronul SC Art Ambiente SRL Fălticeni, care a declarat că nu are nici o vină pentru dispariţie, iar întreaga responsabilitate revine firmei care asigura paza societăţii. Deşi de atunci a trecut mai bine de jumătate de an, iar Poliţia Suceava nu a reuşit încă să desfacă misterul, ceea ce a favorizat apariţia noului caz.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Art Ambiente Fălticeni, locul unde ajung bunuri de zeci de mii de euro furate.
 Vizualizări articol: 1491 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.0 din 12 voturi
Art Ambiente Fălticeni, locul unde ajung bunuri de zeci de mii de euro furate4.0512

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei