Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 4 sep 2009 - Anul XIV, nr. 207 (4193)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9756 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6134 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Decizie finală

Traficanţii de ţigări din reţeaua „Cotos” au scăpat de puşcărie

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Gruparea „Cotos” va fi cercetată în libertate. Aşa au hotărât judecătorii, care au mai stabilit ca indivizii prinşi cu ţigări de contrabandă aduse din Ucraina să nu poată părăsi localitatea de domiciliu.

 

După ce magistraţii de la Tribunalul Suceava au decis că Alin Daniel Cotos, Gheorghe Cotos şi Constantin Cotos nu trebuie aruncaţi după gratii pentru acuzaţiile de constituire de grup organizat în vederea comiterii de infracţiuni şi contrabandă de ţigări, procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Crimă Organizată şi Terorism (DIICOT) Suceava au înaintat recurs. Cererea procurorilor a fost judecată ieri, la Curtea de Apel Suceava, iar judecătorii de aici au decis că nu este cazul să-i trimită în arest pe cei trei indivizi din Straja. Ca urmare, indivizii vor fi cercetaţi în stare de libertate, împotriva lor fiind luată interdicţia de a părăsi localitatea de domiciliu.
Doi dintre membrii grupării care numără 17 persoane, respectiv Gheorghe Cotos şi Constantin Cotos, au fost prinşi sâmbăta trecută cu 4.000 de pachete de ţigări cu timbru ucrainean, în valoare totală de aproape 17.000 de lei.
La locuinţele celor doi au fost efectuate percheziţii şi s-au ridicat zece telefoane mobile, şapte cartele sim, un binoclu, 62 de pachete de ţigări, precum şi obiecte de îmbrăcăminte.
Anchetatorii au stabilit că reţeaua era compusă din 17 români şi ucraineni, care până acum au introdus ilegal în România ţigări în valoare de circa 200.000 de euro.
De asemenea, s-a mai concluzionat că prin intermediul celor trei „Cotos” şi a acoliţilor lor s-au efectuat în jur de 40 de transporturi clandestine, iar actuala grupare este ultima dintr-un şir de şapte destrămate de oamenii legii în ultimii trei ani.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Traficanţii de ţigări din reţeaua „Cotos” au scăpat de puşcărie.
 Vizualizări articol: 687 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Traficanţii de ţigări din reţeaua „Cotos” au scăpat de puşcărie0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei