Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 4 sep 2009 - Anul XIV, nr. 207 (4193)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Avertizare

Amenzile pentru nereguli sanitar-veterinare cresc de până la zece ori

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Agenţii economici prinşi cu produse expirate, cu mărfuri care nu au acte legale de provenienţă, ori cei care nu au toate avizele sanitar-veterinare necesare, în general toţi cei care încalcă normele privind siguranţa alimentelor, vor plăti în curând sancţiuni contravenţionale mult mai mari, în unele situaţii cuantumul amenzilor crescând şi de zece ori.
Prin apariţia HG 917/2009, care modifică şi completează o mai veche hotărâre de Guvern care privea stabilirea şi sancţionarea contravenţiilor la normele sanitar-veterinare şi pentru siguranţa alimentelor, agenţii economici care nu respectă prevederile legale vor primi sancţiuni imense, de ordinul zecilor de mii de lei.
Mai mult, noile prevederi legale, care vor intra în vigoare de pe data de 22 septembrie, nu mai permit contravenienţilor să achite jumătate din sancţiune, în termen de 48 de ore, cum era permis după vechea hotărâre de Guvern.
„Când un inspector va pune mâna pe pix să scrie amenda va fi destul de dureros pentru agentul economic. De aceea îi rog pe aceştia să îşi revizuiască atitudinea şi să ia măsuri pentru evitarea sancţiunilor”, a fost mesajul transmis de doctorul Petrea Dulgheru, şeful Direcţiei Sanitar Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor Suceava.
Cele mai mari creşteri ale amenzilor se vor înregistra în ceea ce priveşte agenţii economici care scot în comerţ produselor expirate.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Amenzile pentru nereguli sanitar-veterinare cresc de până la zece ori.
 Vizualizări articol: 1209 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Amenzile pentru nereguli sanitar-veterinare cresc de până la zece ori5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   EI NA trimis de
( 4 sep 2009, 15:48:48
dupa ce ai lasat penelul pentru ca sa nu-ti pierzi functia, si te-ai dus sa-l pupi in c... pe papilon acu te dai mare cu amenzile tale? ei ca sa stii cind pune un inspector mina pe pix eu pun mina pe topor si i-o tai . ce zici? cite amenzi mai poate da un inspector ? cre ca 2, asta in cazul in care invata sa scrie si cu stinga

toata ziua numai amenzi,,amenzi ,amenzi , idiotule sa stii ca din banii mei maninci. trintorilor care va plateste statul de pomana!

si sa stii ca e un pamflet! da ?

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei