Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 4 sep 2009 - Anul XIV, nr. 207 (4193)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Candidaturi

Liberalii suceveni se înghesuie la funcţiile din partid

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Aproape 40 de liberali vor să facă parte din viitorul Birou Permanent al Organizaţiei Judeţene Suceava a PNL, care urmează să fie stabilit la alegerile de mâine, 5 septembrie 2009. Potrivit preşedintelui interimar al PNL Suceava, Alexandru Băişanu, pentru alegerile în cadrul Organizaţiei Judeţene au fost înregistrate 36 de candidaturi pentru cele 25 de funcţii din cadrul Biroului Permanent Judeţean. Băişanu a precizat că viitorul Birou va fi format din: un preşedinte, şapte vicepreşedinţi, un secretar trezorier şi 15 membri. Pentru funcţia de preşedinte s-au înregistrat două candidaturi, cea a liderului interimar Alexandru Băişanu şi cea a primarului din Dumbrăveni, Ioan Pavăl.
Alexandru Băişanu a arătat că viitoarea structură de conducere a PNL Suceava va fi aleasă de 500 de delegaţi, membri ai filialelor liberale din întreg judeţul. „Vrem să avem vicepreşedinţi care să răspundă şi să fie specialişti în toate problemele pe care le ridică locuitorii judeţului. Vom avea vicepreşedinţi care se vor ocupa şi de problemele importante ale judeţului, de silvicultură, de agricultură, comerţ, urbanism, oameni capabili să aducă noi puncte de vedere în evoluţia şi dezvoltarea judeţului Suceava”, a declarat Alexandru Băişanu.
Legat de ultimele declaraţii ale prim-vicepreşedintelui PD-L Suceava, Orest Onofrei, care a precizat că organizaţiile PNL ar trebui conduse de oameni dispuşi la dialog, Alexandru Băişanu a spus că, momentan, principala preocupare a liberalilor este obţinerea unui scor electoral prin care Crin Antonescu să câştige alegerile prezidenţiale din luna noiembrie a.c..
„PNL este deschis tuturor discuţiilor cu celelalte partide, atâta timp cât acestea sunt în sprijinul şi în folosul sucevenilor. Însă în momentul de faţă ne interesează să-l avem preşedinte al României pe Crin Antonescu”, a spus Băişanu.
La rândul său, primarul PNL din Vatra Dornei, Ioan Moraru, a declarat că personal susţine candidatura lui Alexandru Băişanu pentru preşedinţia PNL Suceava. Moraru a arătat că este de preferat ca după alegerile de mâine, cele şapte funcţii de vicepreşedinţi să fie ocupate de persoane care să asigure o reprezentativitate în toate zonele judeţului. „Alegerile de sâmbătă sunt importante pentru că vom avea o nouă conducere, aleasă prin vot, care va pune capăt unei perioade de interimat de un an şi jumătate, o perioadă care a dus organizaţia de la 24% la 10%”, a declarat Ioan Moraru.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Liberalii suceveni se înghesuie la funcţiile din partid.
 Vizualizări articol: 638 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.14/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.1 din 7 voturi
Liberalii suceveni se înghesuie la funcţiile din partid2.157

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei