Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 4 sep 2009 - Anul XIV, nr. 207 (4193)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Frământări

Poliţiştii din Păltinoasa, gata să ceară transferul dacă agresorul şefului de post va fi eliberat

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Oamenii legii de la Poliţia comunei Păltinoasa sunt gata să ceară transferul la altă unitate de poliţie dacă recidivistul care l-a atacat cu cuţitul pe şeful de post va fi pus în libertate. Decizia dată de magistraţii Judecătoriei Gura Humorului, de a elibera pe numele agresorului un mandat de arestare doar pentru nouă zile, i-a nemulţumit deja profund pe aceştia, poliţiştii, susţinuţi de majoritatea localnicilor, spunând că dacă acesta va fi eliberat nu se vor mai simţi în siguranţă.
Marţi, în jurul orei 10.00, agentul şef Vasile Grumăzescu, şeful de post al comunei Păltinoasa, a fost atacat cu cuţitul de Costel Marcel Solomon, un individ de etnie romă din localitate, în timp ce încerca să îl prindă după ce l-a surprins în flagrant la un furt. Omul legii a parat lovitura cu mâna, suferind o plagă, după care l-a imobilizat pe individ, ajutat de un coleg.
Agresorul a primit un mandat de arestare pentru nouă zile, însă pentru comiterea infracţiunii de furt calificat, nu pentru ultrajul asupra poliţistului.

 

Individul care a agresat poliţistul, un recidivist care era să-şi omoare tatăl

Agentul şef Grumăzescu a explicat că marţi, în ziua în care a fost agresat, Solomon şi-a cumpărat un cuţit de la un magazin din sat şi o sticlă de băutură şi s-a dus direct la casa unui consătean, cu intenţia de a-l omorî. Omul care era vizat de individ îi accidentase mortal mama într-un accident rutier, fără a fi vina sa în producerea accidentului, iar acum Solomon venise să se răzbune. Cum nu l-a găsit la domiciliu pe cel vizat, individul a pătruns în imobil, a adunat bunuri de valoare şi a dat să fugă, la scurt timp fiind imobilizat de agentul şef, sesizat de furt de un martor, prin numărul de urgenţe 112.
Acelaşi individ, a arătat agentul şef, mai este cercetat şi într-un dosar de tentativă de omor, faptă comisă asupra tatălui său. Mai mult, Solomon este deja un obişnuit al penitenciarelor, având mai multe condamnări, pentru furturi.
Omul legii consideră că având în vedere toate aspectele, este evident că acest individ este foarte periculos, iar lăsarea sa grabnică în libertate nu ar face decât să-i accentueze şi mai mult tupeul.
„Ce le mai poţi spune oamenilor, dacă acest infractor, care a lovit şi un poliţist şi a mers acasă la un om cu intenţia de a-l omorî revine în libertate după câteva zile? Ce exemplu este pentru ceilalţi recidivişti? Că orice ai face, poţi scăpa ieftin, nu eşti considerat un pericol public?”, s-a întrebat agentul şef.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Poliţiştii din Păltinoasa, gata să ceară transferul dacă agresorul şefului de post va fi eliberat.
 Vizualizări articol: 1336 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Poliţiştii din Păltinoasa, gata să ceară transferul dacă agresorul şefului de post va fi eliberat5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Extraordinara instanta! trimis de
( 4 sep 2009, 11:23:30
Cum se poate judeca in acest fel??? Pai daca ii era furat portofelul domnului procuror si autorul era prins,hotul prime lejer mandat de arestare ba mai stia si cat ia condamnare inca din prima zi de arest si astuia i se da doar 9 zile de arest! Pai normal ca politistul isi cere transferu ,ce autoritate mai are el in fata comunitati? Localnici o sa zica ca politistul la scapat pe infractor si ca este in cardasie cu acesta! Vad ca POLITIA e mai nou doar de marioneta ,nu au legi sa-i apere,nu au legi sa le poata aplica cu severitate,combustibil si logistica nu au,salarii diminuate....si noi cetateni sa ne simtim in siguranta??? Halal tara ,halal justitie,halal conducatori!
1.1  RE: Extraordinara instanta! trimis de
( 4 sep 2009, 12:08:29
http://www.monitorulsv.ro/Ulti ..si politisti merg cu bicicleta la interventii!
2.   Uitati ce criza e pt guvernanti! trimis de
( 4 sep 2009, 12:07:10
http://www.monitorulsv.ro/Ulti
3.   Fluture trimis de
( 4 sep 2009, 18:50:39
Fluture, faceai presiuni pentru sa nu se retrocedeze terenurile unde tu si gloata aveti interese, pentru asemenea cazuri de ce nu faci presiuni? Cere oamenilor din Paltinoasa sa faca cheta si sa ti dea pentru a face presiuni si pentru ei. Si in felul acesta iti vezi si tu interesul. Un simplu pamflet.
4.   Trezitiva ! trimis de
( 4 sep 2009, 22:59:37
Daca politistii nu sunt aparati, oare pe noi cine ne apara ? Speram ca Justitia sa-si faca treaba.
5.   Ce condamnare i-ar da instanta daca...??? trimis de
( 4 sep 2009, 23:00:25
Daca un magistrat in timpul exercitarii activitatilor sale de serviciu de la Parchet sau de la Judecatorie ar fi atacat de un recidivist de genul de mai sus si i s-ar infinge cutitul in mana, ce masuri s-ar lua in cauza ???? Oare tot 9 zile ??? - avand in vedere ca prevederile legale ale Codului Penal sunt tot aceleasi.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei