Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 27 aug 2009 - Anul XIV, nr. 200 (4186)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Unde fugim de-acasă...

Perioada 27 august – 3 septembrie

 

Circul „Safari”, în parcarea Shopping City

Circus Safari se află la Suceava, în parcarea Shopping City, şi va da spectacole pentru suceveni până pe 6 septembrie. Carla şi Rani sunt vedetele spectacolului cu care Circus Safari a venit la Suceava, însă nu sunt de neglijat nici cămilele, crocodilii, tarantulele şi scorpionii, hipopotamul, caii şi poneii, şerpii, lamele şi bivolii. Toţi sunt dresaţi, fac spectacole deosebite şi îi aşteaptă pe spectatori la circ.
Gina Krai, artist la Circus Safari, a spus că „joi şi vineri spectacolele vor începe la orele 19:00, iar sâmbătă şi duminică vor fi câte două reprezentaţii, una de la orele 16:00, iar a doua de la orele 19:00”. Costul biletului la circ va fi de 20 de lei pentru copii, 25 de lei pentru adulţi şi 30 de lei pentru spectatorii care vor să stea în lojă. Spectacolul este de două ore.
În spatele zâmbetelor de pe feţele dresorilor care intră cu animalele în scenă, stau ore, zile, ani de muncă, iar artiştii de la Circus Safari şi-au dedicat viaţa pentru această muncă. Gina Krai a spus că spectacolul merită să fie văzut, iar zâmbetele şi aplauzele spectatorilor sunt mulţumirea şi răsplata artiştilor de la Circus Safari.
Jack Sparrow şi Piraţii din Caraibe prezintă show-ul cu reptile: crocodili, şerpi, printre care şi anaconda de 4-5 metri, pitoni albinoşi, iguane, păianjeni şi taratule. Spectacolul oferă şi dresură de cămile, lame, bizoni americani, bivoli, ponei; senzaţională dresură de elefanţi, treapta groazei: scorpioni şi tarantule prezentate cu mâinile goale; educaţie şi distracţie împreună cu clovnii arenei, într-un recital cu costume spectaculoase. După spectacol puteţi vedea hipopotamul.
Program: luni - vineri, începând cu ora 19:00; sâmbătă şi duminică, începând cu orele 16:00 şi 19:00.

 

Expoziţie de artă plastică, la City Gallery

City Gallery, din cadrul Shopping City Suceava, găzduieşte, până pe 31 august, expoziţia de artă plastică semnată de Liviu Şoptelea. Născut la Botoşani, artistul este membru al grupării "Art Cafe" Sibiu, preşedintele Societăţii Culturale "Expo-Art" Botoşani şi a avut numeroase expoziţii personale şi de grup în Botoşani, Bucureşti, Sibiu şi Constanţa. Expoziţia cuprinde peste 140 de lucrări (pictură, grafică, artă decorativă) realizate în intervalul 1990-2009.

 

Târg de Păsări şi Mamifere Mici de Curte, în cortul amplasat în parcarea Shopping City Suceava

Shopping City Suceava, în parteneriat cu Asociaţia Crescătorilor de Păsări şi Mamifere Mici de Curte "Fantezia - Ţara de Sus" şi Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Suceava vă invită, duminică, 30 august, începând cu ora 9:00, să vizitaţi Târgul de Păsări şi Mamifere Mici de Curte şi să admiraţi porumbei ornamentali şi de agrement, păsări de curte (găini de rasă, raţe, gâşte, bibilici), păsări exotice (canari, papagali, păuni, fazani) şi iepuri de rasă.
Magazinul Animax din cadrul Shopping City Suceava va oferi un discount de 10% la toate produsele din magazin pentru participanţii la eveniment.

 

Şcoală de vară, la Iulius Mall

Sub sloganul „Dezvoltare personală prin sport”, Asociaţia Educatorilor Suceveni, Liceul cu Program Sportiv Suceava şi Direcţia Judeţeană pentru Sport Suceava, în parteneriat cu Iulius Mall Suceava organizează, în cadrul Şcolii de vară 2009 pentru juniori, o serie de activităţi cu caracter cultural şi sportiv pe bază de voluntariat.
În perioada 24-29 august, activităţile se vor adresa juniorilor cu vârste cuprinse între 4 şi 18 ani, sub titlul „Dezvoltare personală prin sport”, fiind monitorizate de formatori din România, Franţa, Suedia, Marea Britanie şi S.U.A..
Iulius Mall Suceava va găzdui două dintre manifestări, şi anume o expoziţie şi un concurs de role şi biciclete în parcare. Astăzi, la parterul Iulius Mall, zona Kidsland, începând cu ora 11:30, va fi vernisată expoziţia cu lucrările copiilor din cadrul Şcolii de vară 2009.
Evenimentul va continua în parcare, de la ora 12:30, cu un concurs de biciclete, role şi concurs de desene pe asfalt, după care, copiii vor servi o prăjitură şi un suc din partea organizatorilor.
Anul acesta, în organizarea Şcolii de vară s-au implicat, alături de Asociaţia Educatorilor Suceveni, foarte mulţi parteneri, din diverse sectoare de activitate: Liceul cu Program Sportiv Suceava, Direcţia Judeţeană pentru Sport Suceava, Clubul Sportiv Municipal Suceava, Asociaţia Judeţeană „Sportul pentru toţi”, Inspectoratul Şcolar al Judeţului Suceava, Casa Corpului Didactic „G. Tofan“ Suceava, ISE Bucureşti, CPECA Suceava, Primăria Suceava, ANITP Suceava, Organizaţia „Salvaţi Copiii” filiala Suceava, IPJ Suceava - Compartimentul de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii, Peace Corps România.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Unde fugim de-acasă....
 Vizualizări articol: 1316 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Unde fugim de-acasă...5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei