Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 27 aug 2009 - Anul XIV, nr. 200 (4186)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Salcea

Primarul şi viceprimarul, înjuraţi, ameninţaţi şi agresaţi în timpul unui incendiu

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Primarul şi viceprimarul oraşului Salcea, Ilie Lungu şi Aurel Şerban, au depus reclamaţie la poliţie pentru ultraj, după ce, susţin ei, au fost înjuraţi, ameninţaţi şi agresaţi.
Fapta s-ar fi petrecut luni seară, în timp ce cei doi au intervenit alături de voluntarii serviciului pentru situaţii de urgenţă la un incendiu izbucnit la gospodăria unui anume Vasile Cojocariu, din satul Văratec.
La un moment dat, reiese din povestea conturată la poliţie, unul dintre sătenii adunaţi să vadă ce se întâmplă, Aurel Iacob, în vârstă de 68 de ani, a început să-l înjure pe primar ca la uşa cortului. Motivul, susţinea respectivul, hidrantul stradal de la care pompierii ar fi trebuit să ia apă nu funcţiona.
“A început să mă înjure, să mă tragă de haine, să mă prindă de gât. Eu eram la volanul maşinii de pompieri şi încercam să cuplez pompele, el mă trăgea de haine afară…. De vreo 3-4 ori… M-a ameninţat şi cu moartea. Au intervenit nişte cetăţeni şi l-au tras deoparte. A schimbat apoi ţinta şi s-a dus la viceprimar. L-a tras şi pe el de haine, l-a înjurat… i-a rupt un nasture de la cămaşă”, ne-a declarat, ieri, primarul Ilie Lungu.
În cursul zilei de ieri, poliţiştii au audiat mai mulţi săteni care au fost de faţă în acea seară, iar aceştia au confirmat că povestea s-a petrecut întocmai cum susţin primarul şi viceprimarul.
“De la hidrantul care susţinea el (n.r. - Aurel Iacob) că e stricat, am folosit peste 100 de tone de apă”, adaugă primarul din Salcea.

 

Pagube estimate la 8.000 de lei

Incendiul a izbucnit, luni, în jurul orei 19:30, din cauza unui scurtcircuit electric.
După aproape două ore, focul a fost stins, iar pagubele estimate la circa 8.000 de lei.
Au ars acoperişurile şurei, grajdului şi al unei magazii, fiind mistuite de flăcări şi şapte tone de furaje şi circa o tonă de cereale.
În sprijinul pompierilor voluntari de la Salcea au intervenit şi cadre ale Detaşamentului de Pompieri Suceava, cu alte două autospeciale de stingere.
Potrivit unui comunicat al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Suceava, din calea flăcărilor au fost salvate bunuri estimate la circa 20.000 de lei, reprezentând casa şi anexele învecinate.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Primarul şi viceprimarul, înjuraţi, ameninţaţi şi agresaţi în timpul unui incendiu.
 Vizualizări articol: 2572 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.86/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.9 din 7 voturi
Primarul şi viceprimarul, înjuraţi, ameninţaţi şi agresaţi în timpul unui incendiu3.957

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei