Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 14 aug 2009 - Anul XIV, nr. 189 (4175)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

La Mălini

Udrea va inaugura proiectul "Drumul Baltagului"

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Ministrul Turismului, Elena Udrea, va fi prezent sâmbătă în judeţul Suceava, unde va vizita mai multe proiecte turistice, ea urmând să participe şi la prezentarea proiectului „Drumul Baltagului” sau „Drumul Talienilor”.
Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, a declarat că prima vizită a ministrului Udrea va fi în Mălini, unde îi va fi prezentat proiectul „Drumul Talienilor”, care presupune modernizarea drumului care leagă această comună de localitatea Borca din judeţul Neamţ.
„Ne gândim să prezentăm acel proiect, Drumul Talienilor sau Drumul Baltagului, al Vitoriei Lipan din romanul lui Mihail Sadoveanu. Legătura dintre Mălini şi Borca, o zonă extrem de frumoasă care va trebui pusă în valoare prin modernizarea drumului. Drum care duce Crucea Talienilor”, a declarat Flutur.
El a adăugat că Elena Udrea va vizita şi oraşul Gura Humorului, unde se realizează lucrările de construcţie a unei pârtii de schi care va fi dată în folosinţă la sfârşitul acestui an. După Gura Humorului, ministrul Turismului va vizita şi viitoarea locaţie a pârtiei de schi care va fi construită din fonduri guvernamentale pe masivul Rarău, investiţie de aproximativ 25 de milioane de euro.
Nu în ultimul rând, Gheorghe Flutur a mai spus că Elena Udrea ar putea să participe şi la Festivalul Naţional al Păstrăvului de la Ciocăneşti.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Udrea va inaugura proiectul "Drumul Baltagului".
 Vizualizări articol: 885 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.33/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.3 din 6 voturi
Udrea va inaugura proiectul "Drumul Baltagului"2.356

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Pitipoanca lui Flutur trimis de
(14 aug 2009, 16:11:39
Vine sa promoveze si sa investeasca banii de gondola a lui Ridzi la Malini ca sa-i imbogateasca pe procurorul Dambu si deputatul Balan ca au cumparat tot pamantul din zona. Asa se aduna hot cu hot si tot ei ne acuza pe cei saraci ca furam, dar de fapt prada e la ei in buzunar. Am ajuns sa punem lupul cioban la oi. Bineinteles pentru dl muschetar totul este doar un pamflet
2.   Uiuiui trimis de
(14 aug 2009, 17:35:04
sa-ti dau la m... ilenuta draga ! ce cauti in zona cu mina-n c.u.r.? vii numai la chiolhanuri ,cheltui banii ministerului, si implicit ai nostrii, si zici ca promovezi locul. mai bine il luai pe fluturas de mina si va duceati pe drumul talibanilor ca de-acolo nici ca mai veneati!lasa vrajeala si spune-i si lui papilon sa mai lase distractiile pe bani publici. . dar nu stiu cu ce-o sa te mai impresioneze boul de papilon ca ZAPADA nu are cum sa-ti mai aduca cu camioanele , ca de... vara nu-i ca iarna ! asa a zis guru vostru de la capitala TOVARASUL bashescu. totul este doar un pamflet binenteles !
3.   EI trimis de
(14 aug 2009, 17:36:40
oricum nu o sa-mi lasati mesajul ca ati primit vreo 2 bani de la pedelei sa-i pupati in fundulet

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei