Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 14 aug 2009 - Anul XIV, nr. 189 (4175)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Noi membri

PNL Suceava s-a îmbogăţit cu doi „foşti”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Fostul director al întreprinderii URB Rulmenţi, din perioada 1993-1997, Constantin Curcă şi fostul consilier judeţean, vreme de 12 ani, Dan Strutinschi s-au înscris, ieri, în PNL Suceava. Alături de preşedintele interimar al Organizaţiei Judeţene Suceava a PNL, Alexandru Băişanu, Constantin Curcă a declarat, într-o conferinţă de presă, că este pentru prima dată, după 1990, când se înscrie într-un partid şi că a intrat în politică din postura de „şomer de lux” al unui guvern care arată că preferă să întreţină şomeri cu bani de la buget decât să încurajeze mediul de afaceri. Fostul director de la „Rulmentul” a arătat că în ultimii 12 ani a avut o mică afacere pe care a fost nevoit să o suspende în primăvara acestui an din cauza politicilor fiscale promovate de actualul guvern, iar astăzi, la 53 de ani este „şomer de lux”, cu o indemnizaţie de 583 de lei.
A doua achiziţie a PNL, Dan Strutinschi, a fost membru fondator al Alianţei Civice la Suceava şi ulterior membru al Partidului Alianţa Civică până în 1997, la fuziunea cu PNL. Până în 2003 a stat alături de liberali, apoi a trecut la fostul Partid Umanist Român, unde a stat până la „scandalul Felix”, înainte de alegerile din 2004, când a plecat la PNŢCD. Acum a revenit în PNL şi a fost primit cu braţele deschise. Strutinschi a precizat, în conferinţa de presă, că în toată viaţa sa politică a făcut parte doar din partide aflate în opoziţie.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului PNL Suceava s-a îmbogăţit cu doi „foşti”.
 Vizualizări articol: 923 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.80/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.8 din 5 voturi
PNL Suceava s-a îmbogăţit cu doi „foşti”1.855

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei