Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 14 aug 2009 - Anul XIV, nr. 189 (4175)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

În mijlocul oraşului

Tranşeele părăsite de muncitori au devenit iazuri de acumulare

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Şanţurile lăsate de izbelişte în mijlocul municipiului Suceava, de către muncitorii de la Space Groupe, unul dintre subcontractorii firmei Ludwig Pfeifer, s-au transformat, ieri după-amiază, în timpul unei ploi de câteva minute, în iazuri de acumulare.
Peste marginile tranşeelor lăsate fără nici o protecţie directă, şuvoaiele de apă de pe strada Nicolae Bălcescu curgeau în cascadă, antrenând nisipul şi pietrişul lăsate pe carosabil pentru lucrările care se vor face când muncitorii vor catadicsi să se întoarcă la muncă, la începutul săptămânii viitoare.
În câteva minute, şanţurile prin care trec şi cablurile de telefonie ale poliţiei s-au umplut cu apă de ploaie, astfel că toată zona carosabilă de lângă Casa Culturii a fost inundată. Asta în timp ce în clădiri alimentarea cu apă potabilă era oprită pentru că, în jurul orei 10.00, muncitori ai aceleiaşi firme Pfeifer au scăpat târnăcoapele în conducta de apă de pe strada Vasile Bumbac, în spatele Prefecturii, şi au avariat-o.
 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Tranşeele părăsite de muncitori au devenit iazuri de acumulare.
 Vizualizări articol: 1434 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tranşeele părăsite de muncitori au devenit iazuri de acumulare0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Jurnalism "la mare arta" trimis de
(14 aug 2009, 12:11:05
Stimata Doamna Humoreanu

Este cel mai slab articol pe care l-am citit vreodata. Niste idiotenii spuse de o neavizata care in afara de faptul ca habar nu are cu ce se mananca constructiile, nici nu face documentarea necesara. De ce nu a scris niciodata de "raurile" care curgeau pe strazi atunci cand nu erau transee, rauri care se datorau canalizarii pluviale infundate de ani buni. Vine acum cineva care sa refaca sistemul de canalizare care este la pamant in Suceava de peste 20 de ani si in loc sa-i sprijinim le ridicam lumea in cap. Mai mult, venim si cu minciuni prin care sa demonstram publicului cat de vigilenti suntem. De ce nu ati scris niciodata despre faptul ca in Suceava secolului 21 cartierele Burdujeni si Itcani nu au avut canalizare pana sa se deruleze acest proiect?

Lasati firmele sa-si faca treaba pentru ca o fac foarte bine ( si asta o spun pentru ca sunt constructor de 40 de ani si am vazut cum se lucreaza) si nu mai veniti cu articole de genul asta. Nesi

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei