Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 14 aug 2009 - Anul XIV, nr. 189 (4175)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Catalin MIHULEAC

Cătălin MIHULEAC


O prostituată supărată foc

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Prostituatele nu mai au nici ele modestia de altădată, când se ofereau pe te miri ce amatorilor de puţină păsărică extraconjugală. Astăzi, fetele repective au crescut în ambiţii, străduindu-se să ţină pasul cu lumea actuală, unde orice este posibil. În locul vechiului sifilis sau al blenoragiei, târfele de azi au căpătat o altă boală profesională grea: un fel de furunculoză a parvenirii, un mâncărici al pielii, care le îndeamnă să încerce să nimerească în viaţă lozul cel mai mare.
O asemenea tanti profesionistă nu a vândut premierului Italiei puţină păsărică pe o sumă oarecare, ci pe un preţ piperat: un loc eligibil în Parlamentul European. Până aici, totul pare romantic şi negustoresc, la fel cum aspiraţiile duduii, o anume Patrizia D’Addario, sunt cu totul îndreptăţite. Fiind probabil abonată la marile reviste satirice ale lumii, o fi remarcat desele asocieri care se fac între politică şi profesia dumisale, culminând cu maxima conform căreia „politica e o curvă”. Dacă politica e o curvă, de ce n-ar fi şi politicienii nişte curve nu în sensul figurat al termenului, ci în sensul cel mai propriu?
Numai că, la fel ca un ţepar ieşit la fraierit pe Calea Moşilor, Silvică Berlusconi a uitat să-şi ţină promisiunea. Ceea ce el însă nu ştia e că, atunci când tragi în piept o prostituată, de obicei se lasă cu strigături. Cu nervii ducând-o spre pragurile de sus ale isteriei, duduia l-a dat la gazetele de perete pe ordinar, ca să-l ştie lumea şi să-l obrăzească. Aşa că, tare mă tem că pe viitor musiu Berlusconi va trebui să cate alte texte de aburit muieretul profesionist, decât cele cu locurile în parlamente.
Pentru că sunt o fire simţitoare, ştiu că trebuie să fac ceva şi pentru fata în cauză, care a ratat – ce groaznic! - ocazia de a fi colegă cu omologii şi omoloagele de la noi. Hai în ţara noaastră, Patrizia dragă, fiindcă la noi masculii politici sunt mult mai corecţi cu domnişoarele ca tine! Aici, dacă o să fii harnică şi dacă o să te tenteze, o să capeţi ce funcţie vrei tu, la alegere! După care, o să-ţi găsim şi un băiat bun, să-l iei de soţ.
 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului O prostituată supărată foc.
 Vizualizări articol: 651 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.80/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.8 din 5 voturi
O prostituată supărată foc2.855

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Cătălin MIHULEAC
Cătălin MIHULEAC
Mircea Radu IACOBAN
Mircea Radu IACOBAN

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei