Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 30 iul 2009 - Anul XIV, nr. 176 (4162)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   1 fişiere video

Atenţie, şoferi!

Străzi închise, pentru lucrările de termoficare

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

De săptămâna viitoare, municipiul Suceava va fi transformat într-un şantier imens, care va bloca circulaţia rutieră pe mai multe străzi, în principal din zona centrală.
Prima zonă în care se va interveni pentru înlocuirea principalelor conducte de termoficare cuprinde străzile Petru Rareş, Vasile Alecsandri, Armenească, Dragoş Vodă, George Enescu şi Cireşoaia. Mai exact, săpăturile vor începe din zona Pieţei Mari şi vor fi continuate până la intersecţia Mărăşeşti. Cum pe toată această porţiune lucrările vor fi executate pe spaţiul carosabil, circulaţia rutieră va fi blocată pe străzile menţionate.
Această zonă a oraşului este cea mai afectată de lucrările programate anul acesta, aproape pe fiecare din aceste străzi fiind făcute săpături atât pentru înlocuirea vechilor conducte de apă şi canalizare, cât şi pentru modernizarea reţelelor de termoficare.

 

Bulevardul George Enescu, străbătut de săpături pentru termoficare

Aproape întreg bulevardul George Enescu va fi afectat de săpături, magistrala de termoficare urmând să fie înlocuită de la Centrul de Calcul până la Maraton
O altă etapă de înlocuire a conductelor de termoficare începe tot de pe bulevardul George Enescu, din dreptul staţiei de autobuze Mobilă, continuând pe Calea Obcinilor şi până pe Corneliu Coposu.
În această zonă, lucrările vor fi executate în principal pe trotuar şi pe spaţii verzi, singura situaţie în care va fi afectat traficul rutier fiind traversarea străzii Calea Obcinilor.
Viceprimarul Sucevei Viorel Seredenciuc a precizat că lucrările vor începe simultan în cele trei zone menţionate, de săptămâna viitoare, în ideea de a fi efectuate în cel mai scurt timp cu putinţă.
Lucrările de înlocuire a 5,3 kilometri din conductele magistralelor de termoficare ale Sucevei au fost încredinţate în cele din urmă firmelor ieşene SC Incom SA şi SC Conest SA, ca urmare a contestaţiei depuse de acestea la Consiliul Naţional de Soluţionare a Contestaţiilor.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Străzi închise, pentru lucrările de termoficare.
 Vizualizări articol: 1738 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Străzi închise, pentru lucrările de termoficare1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Atentie dle Romega trimis de
(30 iul 2009, 15:13:56
Dle Romega,dupa cum spuneti dv,trebuie sa inteleg ca acele strazi erau circulabile!!Nu stiu pe ce lume traiti dv dar alea nici macar nu merita denumirea de strazi!Stau si ma gandesc daca vor fi circulabile macar dupa operatie!pt ca experienta ne spune ca trebuie sa ne inarmam cu rabdare,tractoare cu senile,cizme model Lungu cand isi etaleaza frumosu-i zambet pe santierele vesnic neterminate ale comunei de pe langa Prelipca ce ii zice Suceava.Cu durere in suflet va spun ca sunt sucevean,dar asa bataie de joc nici pe timpul lui ceasca nu era.Stiti de cand se vorbeste de reabilitari?Din vremuri istorice deja.Vreti sa vedeti cum vor arata modelele de strazi amintite?Mergeti va rog si vizitati str 22 Decembrie in Bj,care a fost rodul unei finantari ISPA daca nu ma insel,la un an de la debutul lucrarilor si transpuneti vizual cum vor fi acele strazi.Unde sunt asfaltarile promise anul trecut?suntem in august deja,vine septembrie si e gata,e vreme proasta---STOP MASINI,nu avem ce mai face.
2.   De ce nu se lucreaza si simbata si dumineca? trimis de
(30 iul 2009, 20:43:22
Trebuie o organizare impecabila pe ore si zile. Si mai trebuie si o dorinta de a face cit mai repede si bine lucrarea... altfel, ne va prinde iarna!

Tot mereu ma mir si ma intreb de cum au reusit ungurii sa faca asa de frumoasa Ungaria lor?!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei