Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 30 iul 2009 - Anul XIV, nr. 176 (4162)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Schimbări

Cătălina Vartic a preluat şefia Registrului Comerţului Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Oficiul Registrului Comerţului Suceava are, în mod oficial, o nouă conducere. Noul director al acestei instituţii sucevene este economistul Cătălina Vartic, care a preluat funcţia începând cu data de 18 iulie 2009. Cătălina Vartic a susţinut concursul pentru preluarea postului de director al Oficiului Registrului Comerţului Suceava după ce fostul director, Artemisia Ivanciuc, a ieşit la pensie începând cu data de 1 iunie a.c.. Pentru obţinerea funcţiei, ea a concurat cu alte trei persoane care s-au prezentat la concurs, Cătălina Vartic obţinând cea mai mare notă.
Vartic a absolvit Facultatea de Ştiinţe Economice din cadrul Universităţii „Alexandru Ioan Cuza” din Iaşi, iar înainte de a ajunge la conducerea Registrului Comerţului Suceava a ocupat funcţia de director al sucursalei din Suceava a Credit Europe Bank. Înainte de a activa în domeniul bancar, Cătălina Vartic a deţinut funcţia de director economic în cadrul Oficiului Registrului Comerţului.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cătălina Vartic a preluat şefia Registrului Comerţului Suceava.
 Vizualizări articol: 1453 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.67/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.7 din 3 voturi
Cătălina Vartic a preluat şefia Registrului Comerţului Suceava4.753

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Constatare trimis de
(30 iul 2009, 12:01:51
De unde asa capacitate la unii sa te lipesti doar de functii bine platite? Daca esti ruda cu Lungu este foarte simplu. De aici capacitatea ei dar si a sotului de a ocupa functii publice bine platite. Partidul trebuie sa puna in aplicare politica sa prin oamenii din teritoriu iar oamenii importanti precum Lungu isi pune rudele in functii. Rusine Lungule si rusine PD-L !!

Acesta este un pamflet si trebuie tratat ca atare!
1.1  RE: Constatare trimis de
(30 iul 2009, 13:01:44
Madam Vartic e ruda cu Lungu? Nu e foarte clar. E pamflet sau asa e?
2.   Nu este ruda trimis de
(30 iul 2009, 15:35:01
este clar ca nu este ruda cu dl primar , dar este nevasta dlui Vartic seful de la garda Financiara, si cel mai bine se stie cum a ajuns sefa de agentie la banca Transilvania, si cata mita a primit Areta Latis atunci, dar d-na Vartic este si ea o femeie ce va fi "un soldat fidel si constincios" al partidului lui Flutur.
3.   Constatare trimis de
(30 iul 2009, 18:39:19
De unde tragi tu sigur concluzia ca sotii Vartic nu sunt rude cu Lungu. Tot din ziar am inteles ca D-na Vartic este nepoata lui Lungu. De aici vine nepotismul si faptul ca amandoi sotii Vartic sunt foarte buni pe post de directori. Prietenii stiu de ce.........
3.1  RE: Constatare trimis de
(30 iul 2009, 23:45:07
Si uite asa se dezvolta CAMORA si in Suceava. E cea mai sfanta si legala solutie. Sugerez celor de la MOnitorul sa verifice legaturile de rudenie intre toti sefii institutiilor de stat din Suceava. Cred ca o sa fie mare zarva. Relatie de rubedenie = frati, surori, nepoti, gineri, cumnati, etc...

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei