Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 30 iul 2009 - Anul XIV, nr. 176 (4162)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Simona Sensual, la emisiunea "Serviţi, vă rog!", la Pro TV

Simona Sensual, Cristina Turcu Preda, Lupu Rednic şi Roman de la Zdob şi Zdub participă la emisiunea "Serviţi, vă rog!", difuzată vineri şi sâmbătă la Pro TV, informează postul de televiziune.
Simona Sensual va demonstra, vineri şi sâmbătă, în emisiunea "Serviţi, vă rog!" de la Pro TV, că nu este foarte pricepută la treburile gospodăreşti şi că viaţa la ţară nu este simplă. Contrar proverbului autohton "unde-i lege, nu-i tocmeală", vedeta se va abate de la regulile lui Nea Marin şi de la munca în echipă, iar lupta pentru demonstrarea calităţilor de gazdă perfectă se va lăsa cu scântei.
Curăţenia, gătitul sau mulsul vacii sunt departe de a fi activităţile preferate ale Simonei, care va evita să îşi dovedească iscusinţa în cele cinci zile în care va fi gazda pensiunii de la "Serviţi, vă rog!". Astfel, Nea Marin pare a fi unul dintre cei mai mari duşmani ai ei, pentru că îi va da în permanenţă sarcini şi o va bate la cap să le ducă la bun sfârşit.
Se va putea lăsa cu scandal şi cu ceartă, pentru că vedeta refuză să facă aproape tot ce i se dă de lucru. Telespectatorii o vor putea urmări, totuşi, la cratiţă şi la coada vacii pe Simona, care nu va scăpa nici de călcat rufe ore în şir. După muncă şi răsplată, se gândeşte Simona, care încearcă să îl convingă pe Nea Marin să o scoată la un restaurant sau la un bar. Mare surpriză va avea când, machiată şi aranjată, va ajunge la "renumitul" bar din comună, o dugheană de tablă unde localnicii se întâlnesc la o cinzeacă de ţuică.
Cristina Turcu Preda va fi, în schimb, o gospodină desăvârşită la "Serviţi, vă rog!". Va găti mult, va avea grijă de copii şi va ieşi în evidenţă doar prin faptul că îşi face foarte bine treaba. În ciuda priceperii de care dă dovadă, cântăreaţa nu a trăit la ţară, nu a muls vaca în viaţa ei, dar va încerca să se descurce.
Lupu Rednic este, cu siguranţă, avantajat de viaţa trăită la ţară, pentru că toate treburile gospodăreşti îi vor fi familiare. Se va descurca la cratiţă, la cosit şi la îngrijit animale, dar şi la jumulitul berbecului, unde îi va cere, totuşi, ajutorul Simonei. Va fi refuzat însă şi vor începe tachinările între cei doi, când cântăreţul îi spune Simonei că nu este bună de măritiş. Se vor alia cu el şi Roman şi Cristina, care sunt deranjaţi de refuzul Simonei de a face curăţenie şi îi vor veni de hac în ultima zi, când, la aniversarea unei cliente, o vor exclude pe aceasta din echipă şi îi vor dărui sărbătoritei un tort doar din partea lor.
Roman, solistul trupei Zdob si Zdub, s-a îndrăgostit pe loc de împrejurimile unde se află pensiunea de la "Serviţi, vă rog!". Deşi treburile gospodăreşti par un mister pentru el, în special îngrijirea animalelor, cântăreţul va face faţă provocărilor şi ajunge să îşi dorească să îşi construiască o casă acolo. Va găti specialităţi din peşte şi salate ruseşti, va mulge vaca şi nu se va da în lături nici de la cosit şi întors fânul. Va primi nota maximă şi la capitolul improvizaţie, pentru organizarea unui jam session împreună cu o bătrânică din sat care deţine o tobă.
 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Simona Sensual, la emisiunea \"Serviţi, vă rog!\", la Pro TV.
 Vizualizări articol: 2742 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Simona Sensual, la emisiunea \"Serviţi, vă rog!\", la Pro TV5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Fapt divers

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei