Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 30 iul 2009 - Anul XIV, nr. 176 (4162)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Facilitate

Transport public asigurat către Târgul Meşterilor Populari

Joi, 30 Iulie 2009 (16:35:18)

Sucevenii care vor dori să vadă cu ce noutăţi se prezintă cei peste 170 de meşteri populari veniţi din întreaga ţară la Târgul Meşterilor Populari, care se deschide de vineri, de la 12.00, pe platoul Cetăţii de Scaun a Sucevei, în incinta Muzeului Satului Bucovinean, vor avea transportul public asigurat.
Astfel, în fiecare oră, din Burdujeni şi din Obcini vor pleca microbuze ale TPL, care vor circula pe un traseu special, care duce la Cetate, după cum a precizat viceprimarul Sucevei, Lucian Harşovschi.
Astfel, microbuzul care pleacă din Obcini va trece prin George Enescu, pe strada Universităţii, pe la Policlinică, staţia Bancă şi apoi spre Cetate.
Pentru locuitorii din Burdujeni, microbuzul TPL va pleca de la staţia Cinema, pe la Orizont, până în Centru, de unde îşi va continua traseul spre platoul Cetăţii de Scaun.
În prima zi a Târgului Meşterilor Populari, adică vineri, microbuzele TPL vor circula spre Cetate începând de la ora 11.00, urmând ca sâmbătă şi duminică să pornească din capetele de linie de la ora 09.00.
Pe lângă hanul din „Crâşma lui Moş Iordache” care va oferi publicului consumator mâncăruri şi băuturi tradiţionale, precum sarmalele cu mămăliguţă, plăcintele poale-n brâu şi afinată, printre atracţiile Târgului se numără şi spectacole folclorice, organizate zilnic, începând cu orele 16:30, pe scena din incinta Muzeului Satului Bucovinean.
 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Transport public asigurat către Târgul Meşterilor Populari.
 Vizualizări articol: 760 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Transport public asigurat către Târgul Meşterilor Populari1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei