Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 18 iul 2009 - Anul XIV, nr. 166 (4152)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Protest

PSD Suceava nu vrea blocuri în curtea Spitalului de Urgenţă

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Consilierii judeţeni ai PSD Suceava nu vor susţine proiectul de construire de blocuri în parcul din curtea Spitalului Judeţean de Urgenţă „Sfântul Ioan cel Nou” de la Suceava. Consilierul PSD Ovidiu Milici a declarat, ieri, într-o conferinţă de presă, că el şi colegii săi nu numai că nu vor vota pentru un astfel de proiect, dar vor protesta prin toate mijloacele pentru stoparea lui. Milici a afirmat că se raliază punctului de vedere exprimat de secretarul de stat în Ministerul Sănătăţii dr. Cristian Irimie, la puţin timp de la preluarea mandatului în minister, care spunea că va protesta în faţa spitalului dacă vreodată Consiliul Judeţean, condus de colegii săi din PD-L, va da drumul la construcţii în curtea spitalului.
Dr. Irimie s-a referit atunci la construirea unui magazin PLUS, aflată la acea vreme în dezbateri, dar Milici apreciază că fostul său coleg de partid, actualmente membru PD-L, a avut în vedere de fapt păstrarea spaţiului verde din curtea spitalului.
Reamintim că, săptămâna trecută, managerul Spitalului de Urgenţă, Vasile Rîmbu, susţinut de preşedintele şi vicepreşedintele Consiliului Judeţean, respectiv Gheorghe Flutur şi Vasile Ilie, a anunţat că a depus la CJ proiectul de construcţie a trei blocuri cu 5, 6 şi 7 niveluri şi un total de 54 de apartamente (18 garsoniere şi 36 de apartamente cu două camere). Potrivit lui Rîmbu, valoarea investiţiei ar fi de 4,7 milioane de euro, iar beneficiarii ar trebui să fie medici rezidenţi, artişti şi sportivi. Din suprafaţa de 45.470 mp a curţii spitalului, 3.330 mp ar fi urmat să fie acoperiţi de cele trei tronsoane ale complexului de locuinţe amplasat spre blocul turn din apropierea DSP.
 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului PSD Suceava nu vrea blocuri în curtea Spitalului de Urgenţă.
 Vizualizări articol: 689 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 3 voturi
PSD Suceava nu vrea blocuri în curtea Spitalului de Urgenţă1.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   De ce nu se pot construi in afara orasului?! trimis de
(18 iul 2009, 15:12:55
Este de neinteles...iar sunt discutii despre construirea de blocuri pe spatiile verzi!, atitea cit au mai ramas?! De ce nu se pot construi aceste blocuri in afara orasului? Se va ajunge in citiva ani sa dispara spatiile verzi. Austriecii, ungurii respecta si chiar demoleaza cladiri pentru a amenaja parcuri!!
2.   Intrebare trimis de
(18 iul 2009, 16:16:10
milici asta nu e individul ala care considera nesmtire actiunea unor colegi de a indrepta prin justitie ilegalitatile? mare magar!
3.   Simona Donciu vai de capul tau trimis de
(19 iul 2009, 20:16:15
Cam toata lumea s-a lamurit ce fel de vipera esti! Fara sa vrei sa vrei porti un nume pe care n-ai sa-l poti onora niciodata. Plateste datoriile din oras, nu mai dicta la ore si nu mai teroriza copiii pe care-i mulgi de bani si atunci vorbeste de Ovidiu. Nefericito!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei