Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 18 iul 2009 - Anul XIV, nr. 166 (4152)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Hoţ prins

A adunat un munte de scule, după ce a dat 11 spargeri în Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un individ în vârstă de 34 de ani a adunat zeci de scule pentru construcţii, majoritatea de valoare mare, după ce a dat 11 spargeri în municipiul Suceava. Bărbatul dădea lovituri cu precădere la mansarde de bloc aflate în constricţie, unde muncitorii obişnuiesc să-şi lase sculele peste noapte, creând un prejudiciu ce se ridică la aproximativ 25.000 de lei.
Drujbe, maşini de găurit, rotopercutoare, maşini de şlefuit, un troliu de ridicat greutăţi sunt doar câteva din bunurile pe care individul, Dan Hrişcă, în vârstă de 34 de ani, din municipiul Suceava, le-a furat cu ocazia spargerilor.
Primul dintre furturile probate pe numele său a fost înregistrat în luna decembrie a anului trecut, judiciariştii Biroului de Investigaţii Criminale al Poliţiei municipiului Suceava, cei care au făcut cercetări în aceste cazuri, aşteptându-l la „colţ” mai bine de şase luni, pentru a-l putea proba în toate faptele sale.
„Ţinta sa erau mansardele în construcţie. Noaptea pătrundea în scările de bloc, forţa intrările în mansarde şi fura sculele lăsate de muncitori. De asemenea, a mai spart şi câteva boxe, de unde a luat toate bunurile de valoare găsite. Cele mai multe scule le vânduse, le spunea clineţilor că a avut o firmă de construcţii şi a închis-o”, a explicat comisarul Ioan Halaicu, şeful Biroului de Investigaţii Criminale.
El a arătat că bunurile au fost recuperate de la noii proprietari în proporţie de 85%, ieri fiind adunate într-un birou al poliţiei, de unde urmau să ajungă la Camera de Corpuri Delicte şi apoi să fie predate păgubiţilor.
Autorul este cercetat în stare de libertate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat. El are antecedente penale, având o condamnare mai veche, tot pentru furturi.
 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului A adunat un munte de scule, după ce a dat 11 spargeri în Suceava.
 Vizualizări articol: 3449 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
A adunat un munte de scule, după ce a dat 11 spargeri în Suceava5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Ziarul spagarilor trimis de
(18 iul 2009, 16:09:19
Acest ziar scrie articole numai la comanda mafie din Suceava, cand li se cere sa arate ce fac finantatorii lor , te mint si spun ca o sa scrie si dupa lung timp vezi ca de fapt sunt niste mincinosi ce traiesc din spaga crimei organizate a Sucevei

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei