Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 9 iul 2009 - Anul XIV, nr. 158 (4144)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Rădăuţi

Acuzat de ultraj după un incident cu un poliţist comunitar

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un tânăr din municipiul Rădăuţi este cercetat de poliţişti după un incident cu un lucrător de la Poliţia Comunitară. Luni dimineaţă, în jurul orelor 08.00, Alex S., în vârstă de 21 de ani, din Rădăuţi, şi-a parcat autoturismul în zona centrală, într-un loc nepermis. După ce a fost atenţionat şi rugat să-şi mute maşina din acel loc, a avut loc un schimb de replici „neortodoxe” între tânăr şi un agent de la Poliţia Comunitară, Alin M., iar după câteva momente „fierbinţi”, comunitarul a folosit spray-ul iritant pentru a-l „tempera” pe şoferul autoturismului.
Busculada „asortată” cu vorbe care nu sunt suportate de hârtie a mai continuat preţ de câteva minute, perioadă în care bastonul poliţistului comunitar a ajuns pe mâna tânărului şofer şi a fost aruncat spre agent, conflictul fiind aplanat, în cele din urmă, la sosirea unui echipaj de la Poliţia municipiului. Inspectorul Cristian Sârghi, de la Biroul Poliţiei Urbane Rădăuţi, a declarat că tânărul Alex S. este cercetat sub acuzaţia de ultraj.

 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Acuzat de ultraj după un incident cu un poliţist comunitar.
 Vizualizări articol: 1830 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Acuzat de ultraj după un incident cu un poliţist comunitar5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Isi merita dosarul trimis de
(10 iul 2009, 09:30:41
Individul recalcitrant ar fi trebuit incatusat imediat ce a inceput sa vocifereze in fata "organelor" care au stat ca niste pampalai permitand acestuia sa le adreseze vorbe dulci. Faptul ca acesta a incercat sa-l agreseze pe agentul de politie comunitara intareste ideea de acuzatie de ultraj. Se vede ca politia romana e lipsita de multe ori de profesionalism si nu stie sa gestioneze situatii de genul prezentat in articol. Ori tanarul este fiul cuiva cunoscut prin Radauti si se negociaza la sectie eliberarea lui de acuzatii. Cert este ca daca parchezi in locuri nepermise si care blocheaza accesul pietonilor sau masinilor in zona respectiva trebuie sa te conformezi regulilor de circulatie si daca nu doresti acest lucru sa suporti consecintele. Din cauza unor smecheri ca astia care habar n-au ce scrie in codul rutier avem un trafic infernal si strazi ingustate de masinile parcate aiurea. Ca asa e obisnuit romanul. Unde are treaba musai acolo trebuie sa parcheze(se rahateste).
2.   Parere trimis de
(11 iul 2009, 13:47:30
de vina sunt politistii comunitari.. ei provoaca aceste cazuri, sunt prea "smecheri" in hainele statului. Si eu am fost in tara anul trecut si cum eram intr-o masina cu nr de elvetia sau gandit sa ma provoace cu o amenda pt parcare interzisa propunandu-mi ca in schimbul unei "mici contributii" pt ei, sa fie de acord cu anularea acestei amenzi.. binenteles ca se gandeau ca avand numere straine vor avea succes, insa nu a fost totusi ziua lor atunci... De aia cred totusi ca ei au provocat incidentul de mai sus ca reprezinta legea si fac ce vor ei.. asa ca fiti atenti la politia comunitara, e fff corupta..

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei