Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 24 iun 2009 - Anul XIV, nr. 145 (4131)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9756 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6134 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Spectacol

Participare masivă la concursul hipic “Cupa Bucovinei”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Cea mai importantă competiţie hipică din nordul Moldovei, “Cupa Bucovinei Romsilva”, ajunsă la a zecea ediţie, va debuta vineri dimineaţă, de la 9,30, pe Hipodromul Rădăuţi.
Timp de trei zile, echipele înscrise în concurs, venite din toată ţara, vor oferi un spectacol deosebit, în care cai de rasă din toată ţara se vor întrece în probe de galop, frumuseţe şi obstacole, care le vor pune în evidenţă toate calităţile.
Participanţii la concursurile hipice de la Rădăuţi vor fi răsplătiţi nu doar cu trofee şi punctaje care contează la evaluarea cailor de rasă, ci şi cu premii în valoare de peste 150 de milioane lei vechi, oferite de organizatorul competiţiei, Direcţia Silvică Suceava.
“Până acum şi-au anunţat participarea echipe din toată ţara, care vor veni cu 53 de cai, la care se vor adăuga opt de la Herghelia Rădăuţi. De peste 30 de ani nu am avut o participare atât de numeroasă la competiţiile de pe Hipodromul Rădăuţi”, a precizat Cristi Tomniuc, şeful departamentului de Vânătoare şi cai de rasă din cadrul Direcţiei Silvice Suceava.
Printre cei care sunt înscrişi în competiţie se numără Radu Ilioi şi Ionel Bucur, doi dintre cei mai buni călăreţi ai României, membrii familiei Leonte, din Piatra Neamţ, ai căror copii par să se fi născut călare, la îndemânarea de care dau dovadă, dar şi primarul din Şelimbăr, Dan Maricuţa, unul dintre cei mai cunoscuţi colecţionari privaţi de cai de rasă.

 

Trei zile de competiţie acerbă

În prima zi a competiţiei hipice, adică vineri, pe lângă festivitatea de deschidere, spectatorii vor putea admira şi o serie de probe de cai tineri şi juniori debutanţi, dar şi prima repriză de galop, la ora 16.30.
Sâmbătă, 27 iunie, în programul competiţiei, care începe de la ora 10.00, sunt înscrise atât probe de juniori, cât şi proba în oglindă, o demonstraţie de voltijă, precum şi a doua repriză de galop, care va avea loc la ora 18.30.
Duminică se anunţă a fi un program deosebit de frumos, pe lângă probele de nivel C şi tineret, care încep de la ora 10.00, în jurul amiezii fiind anunţată proba finală de galop, la care participă doar primii trei clasaţi din probele anterioare.
La ora 13.00 caii se vor întrece într-un concurs de frumuseţe, urmat de o probă de sărituri la obstacole. Festivitatea de premiere va încheia oficial concursul hipic “Cupa Bucovinei Romsilva”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Participare masivă la concursul hipic “Cupa Bucovinei”.
 Vizualizări articol: 669 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Participare masivă la concursul hipic “Cupa Bucovinei”5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei