Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 24 iun 2009 - Anul XIV, nr. 145 (4131)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Cupa Petru şi Pavel

Campion din celulă la skandenberg

Miercuri, 24 Iunie 2009 (18:34:02)

Chiar dacă în prezent este deţinut în Penitenciarul Botoşani, rădăuţeanul Lucian Bozu a reuşit şi după gratii să se evidenţieze în sportul ce l-a consacrat la nivel naţional, skandenbergul. Campion naţional la skandenberg doi ani la rând, în 2007 şi 2008, rădăuţeanul Lucian Bozu nu a avut adversar în primul concurs de acest gen, organizat de Clubul Sportiv Nord Arena Suceava în Penitenciarul Botoşani. Competiţia a avut priză la deţinuţi, în concurs înscriindu-se nu mai puţin de 50 de participanţi la cele două categorii de greutate, sub şi peste 80 de kilograme. La cei cu greutatea până în 80 de kilograme, favoritul principal a fost rădăuţeanul Lucian Bozu, cel care şi-a învins adversarii în mare parte, după numai o secundă, experienţa spunându-şi cuvântul, după ce în anii 2007 şi 2008, când era liber, acesta a devenit dublu campion naţional, la categoriile 60 şi 65 de kilograme, atât la braţul drept, cât şi la cel stâng. Lucian Bozu a precizat la finalul concursului că peste 6 luni, când va fi eliberat, are de gând să-şi reia activitatea sportivă şi, de ce nu, să redevină campion naţional la categoria sa de greutate, activând în clubul Nord Arena. Rădăuţeanul l-a învins în finală pe Sorin Azulufei, pe locul trei clasându-se Robert Barica, un concurent care, după ce va fi eliberat, are şanse mari să fie legitimat la Clubul Sportiv Nord Arena. La categoria grea, peste 80 de kilograme, Ion Chibac, în vârstă de 41 de ani şi-a surclasat net toţi adversarii, cel poreclit „Omul de la spălătorie”, deşi nu are un fizic impresionant, a reuşit să-i doboare pe rând pe toţi colegii de penitenţă. În finală el l-a învins pe Marcel Ciubotariu, poreclit „Pelicanul”, iar pe locul trei s-a clasat Vasile Costea. Pe lângă concursul propriu-zis, deţinuţii au avut şi alte surprize, una dintre ele fiind invitatul special al cupei, multiplul campion naţional de skandenberg, Adrian Pâslariu, cel care a fost arbitru, iar la finalul concursului a făcut o demonstraţie maraton cu cei care s-au încumetat, dar nici unul dintre curajoşi nu au reuşit să-l doboare. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Campion din celulă la skandenberg .
 Vizualizări articol: 872 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Campion din celulă la skandenberg1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei