Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 24 iun 2009 - Anul XIV, nr. 145 (4131)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   1 fişiere video

Echipa „Tezaur folcloric”

Aproape 5.000 de euro, pentru patru ore de filmare la Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Echipa „Tezaur folcloric” de la TVR, care va filma vineri, la Suceava, spectacolul concurs „Moştenitorii şi Muguri de tezaur”, realizator Marioara Murărescu, va fi plătită cu aproape 5.000 de euro. De buna desfăşurare a evenimentului se vor ocupa 48 de oameni de la TVR, care vor munci efectiv patru ore, cât este programat să ţină spectacolul. Asta înseamnă că o oră de filmare TVR costă mai bine de 1.000 de euro.
De fapt, filmarea nu costă nimic, dar cheltuielile cu masa şi cazarea „specialiştilor” de la TVR sunt suportate de organizatorul evenimentului, Centrul Cultural Bucovina Suceava, care este finanţat de Consiliul Judeţean.
Directorul Centrului Cultural, Petre Horvat, ne-a spus că bugetul alocat organizării spectacolului concurs „Moştenitorii şi Muguri de tezaur”, sub egida emisiunii „Tezaur folcloric”, a fost de 38.000 de lei.
Din această sumă, cei mai mulţi bani, aproape 20.000 de lei, se duc pe cazarea şi masa echipei numeroase de la TVR, în frunte cu realizatoarea emisiunii, Marioara Murărescu.

 

Câştigători cu diplome

Din banii rămaşi, organizatorul evenimentului plăteşte artiştii prezenţi în spectacol, publicitatea, pliantele şi diplomele cu care vor fi răsplătiţi câştigătorii concursului. „Mugurii de tezaur”, elevii talentaţi care vor evolua în acest spectacol, vor primi şi CD-uri cu muzică populară, din partea artiştilor consacraţi.
„Trebuia să reluăm colaborarea cu TVR, care a fost întreruptă în ultimii ani, mai ales că avem o zonă bogată în folclor autentic, care trebuie cunoscut de întreaga ţară. Emisiunea <Tezaur folcloric> este iubită şi apreciată de suceveni, iar artiştii din Bucovina, tinerele talente, merită să fie cunoscute şi promovate mai mult”, ne-a declarat Petre Horvat.
Spectacolul de folclor înregistrat la Suceava va fi difuzat, la o dată ulterioară, pe TVR 1.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Aproape 5.000 de euro, pentru patru ore de filmare la Suceava.
 Vizualizări articol: 929 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.08/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.1 din 13 voturi
Aproape 5.000 de euro, pentru patru ore de filmare la Suceava2.1513

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   PRAF IN OCHI !!! trimis de
(24 iun 2009, 13:58:58
Ar trebui ca aceasta marioara ****rescu sa plateasca ca sa filmeze VALORILE noastre.Pacat ca aceste valori se vand atat de ieftin!!!
2.   Vremuri pe dos trimis de
(24 iun 2009, 16:05:21
Asta e ca si cum bucatarul si ospatarul ar costa mai mult ca mancarea...Da coana asta de la TVR nu iese la pensie??? Bine ca toti copiii si tinerii astia valorosi, care cine stie cu ce sacrificii aduna bani de autobuz sa ajunga la filmari, primesc petece de carton. Si CD-uri oferite de alti artisti, nu de autoritati. Halal land of choice!
3.   Ha ha buna trimis de
(24 iun 2009, 16:20:57
cu doua milioane de fiecare copil se face filmarea domnilor nu din banii cj suceava.marioara asta e de rasul curcilor a spuso inclusiv MAESTRUL ION DOLANESCU DUMNEZEU SAL ODIHNEASCA.an plus platim si abonament la tvr ca sa traiasca bine !

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei