Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 23 apr 2009 - Anul XIV, nr. 92 (4078)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Unde fugim de-acasă...

Săptămâna 23 - 30 aprilie

Joi, 23 aprilie

Astăzi, joi, 23 aprilie, la ora 19:00 - Concert Richard Clayderman - Stadionul „Areni” Suceava. Un bilet costă 40 de lei.

Concertul pianistului Richard Clayderman va fi deschis de o paradă a cailor de rasă de la hergheliile din judeţul Suceava, paradă care va începe pe stadion de la ora 17,30.

 

Expoziţia „Moldova - 650”

La Muzeul de Istorie din cadrul Complexului Muzeal Bucovina Suceava se deschide astăzi, joi, 23 aprilie, la ora 14:30, expoziţia cu genericul „Moldova - 650”.

Circumscrisă programului „Paştele în Bucovina” expoziţia, care marchează împlinirea a 650 de ani de stat moldav, prezintă ca piesă centrală steagulde luptă dăruit de voievodul Ştefan cel Mare, în anul 1500, Mănăstirii Zografu de la Muntele Athos. Alături de aceasta valoroasă piesă (adusă de la Muzeul Naţional de Istorie a României din Bucureşti) în expoziţie poate fi văzută cronica „Historiae Polonicae” scrisă de Jan Dlugosz, în prima ediţie tipărită la Leipzig în anul 1711, precum şi o serie de textile arheologice, cahle decorative, monede şi documente emise de domnitori moldoveni.

 
Vineri, 24 aprilie

Vernisajul expoziţiei de grafică “Janus şi Pythia”

La Galeria de Artă „Ion Irimescu” din municipiul Suceava se deschide vineri, la ora 16:00, expoziţia de grafică intitulată „Janus şi Pythia”, a artistului plastic sucevean Anghel-Vasile Siminiuc.

Expoziţia, care prezintă un număr de 46 de lucrări realizate în tehnică mixtă,  dispune şi de un catalog tipărit în excelente condiţii grafice la Tipografia „Muşatinii” Suceava.

Lucrările sunt evaluate şi pot fi achiziţionate cu preţul de 300 euro/exemplar.

 

DJ Vali Bărbulescu şi Dj Optick în Club Vinci

Un nou club, o nouă provocare, un nou concept unic pe piaţa din Moldova, aici, la noi, în Suceava.

„Lounge Bar & Club VINCI” va fi inaugurat vineri, 24 aprilie.

„VINCI” este poziţionat în turnul de la IULIUS MALL.

Ca şi rezident, va fi Dj GRAPHIC. Vineri 24 aprilie - Dj VALI BĂRBULESCU

Sâmbătă, 25 aprilie - DJ OPTICK. Pentru rezervări: 0741/ 067.203 sau 0746 / 233.357

 

Folk la Suceava cu Lucian Dragotă şi Otilia în Pub Colosseum

Tu Şi România, împreună cu Pub Colosseum, organizează vineri, 24 aprilie, începând cu ora 21.00, un concert extraordinar de FOLK, ce îl va avea ca protagonist pe Lucian Dragotă, de astă dată având ca back-vocal pe Otilia. Artistul este şi actor, cunoscut publicului încă de pe vremea când interpreta rolul preotului în grupul umoristic “Vacanţa mare”.

După ora 23.00, seara continuă cu muzică anii `90, avându-l la pupitru pe DJ ALYN. Mai multe detalii despre acest eveniment puteţi afla accesând portalul www.TuSiRomania.ro.

Rezervări la nr. 0746 233 357.

Sâmbătă, 25 aprilie

Rugby, Stadionul Unirea, orele 11.00

CSM Bucovina Suceava-Poli Iaşi, prima etapă din turneul play-out

 

Fotbal, Stadionul Areni, orele 11.00

Cetatea Suceava - Dinamo II Bucureşti

 

Handbal, Sala LPS Suceava, orele 18.00

CS Universitatea Suceava-BSV Bern Muri, meciul tur din semifinalele Challenge Cup

 
 
Marţi, 28 aprilie

Teatru, Casa de Cultură Suceava

La Casa de Cultură Suceava are loc marţi, 28 aprilie, la ora 19:00, spectacolul de teatru „Soţul Akulinei”, după F. M. Dostoievski, regia Andro Enukidze. Spectacolul este prezentat de actorii Teatrului Mihai Eminescu Botoşani. Preţul unui bilet întreg este de 15 lei. Preţul unui bilet cu reducere (elevi, studenţi, pensionari) este de 10 lei.

Biletele pentru spectacole se găsesc la secretariatul Casei de Cultură a Sindicatelor Suceava (etaj I), telefon: 0230. 523718 sau 0330.401807.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Unde fugim de-acasă....
 Vizualizări articol: 1059 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 4 voturi
Unde fugim de-acasă...5.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   E buna lagatura trimis de
(23 apr 2009, 14:57:33
la fix ! felicitari d-le papilon! ce bine te mai relaxezi intr-o zi de joi ascultind claiderman intr-un miros iute de balega de cal. apropos cite bilete ai vindut? ei na ! doar 100 ? aha de asta ai lasat intrarea libera sa nu te faci de ****! ma mir ca nu cinta si baba de sofia ca tare-i mai sufli in c.r in ultima vreme . de ce ? aa am inteles vrea putine lovele si taie chitante uriase ! mai omorit cu traditiile tale paguboase si cu invitati de 2 lei dar care la tine pe hirtie costa mii de lei ! numai D-zeu te mai poate opri chemindu-te la el
2.   Vrei...nu vrei, mergi la concert! trimis de
(23 apr 2009, 21:43:31
nefiind foarte multa lume interesata de concertul lui Richard Clayderman, nu pentru ca nu ar fi suceveni care sa savureze muzica lui Clayderman ci pentru ca pretul biletului este un pic cam piperat, ce credeti ca s-au gandit organizatorii?!

Au repartizat biletele care nu s-au vandut, institutiilor bugetare cu o zi inainte de concert, iar sefii acelor institutii au inceput sa faca presiuni asupra personalului pentru a achita contravaloarea biletelor, indiferent daca merg sau nu la concert.

De 3x BRAVOOO conducatorului iubit al Cons. Jud. Sv. pentru metodele sale comunisto-democrato-liberale de a face campanie electorala

P.S. d-le Flutur, astepti sa-ti votez colegii P.D.L.-isti la europarlamentare?
3.   Clipe de relaxare.... trimis de
(24 apr 2009, 09:41:56
Hristos a Inviat!

Frumoasa parada a cailor de la hergheliile din judetul Suceava!Cata eleganta a cailor romanesti pentru sport!M-a impresionat faptul ca tineri de paisprezece ani au imbratisat acest sport-calaria.Bravo lor ca-si ocupa timpul liber cu un asa sport nobil!

Si spectacolul dat de pianistul Richard Clayderman a fost extraordinar...Se intampla si lucruri frumoase in Suceava.Acest spectacol a fost adevarat balsam pentru suflet!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei