Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 23 apr 2009 - Anul XIV, nr. 92 (4078)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Ameninţare

Primăria Suceava va demola 30 de garaje ilegale

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO
Zeci de garaje construite ilegal în municipiul Suceava vor fi demolate de Primărie, după ce, ani la rând, municipalitatea a încercat să-i determine pe proprietari să intre în legalitate.

Garajele trecute pe “lista neagră”, a celor care vor trebui demolate chiar zilele următoare, sunt răspândite aproape în toată Suceava. Campionii la ilegalităţi sunt cei care au ridicat garaje în zona Cartodrom - cartierul George Enescu, la poalele dealului Tătăraşi - chiar în spatele Primăriei Suceava, dar şi în Burdujeni, în special pe strada Păcii.

“În ultimii patru ani am dat posibilitatea intrării în legalitate celor care aveau garaje construite fără autorizaţie de la Primărie. A fost dată o hotărâre de Consiliu Local în acest sens şi foarte mulţi suceveni, cam 95% din cei cu garaje construite fără autorizaţie, au venit şi au intrat în legalitate. Totuşi mai sunt încă 29 de cazuri în care proprietarii nu au venit nici până acum să se autorizeze. În aceşti patru ani le-am făcut somaţii, notificări, le-am dat posibilitatea să intre în Consiliul Local, le-am dat termene şi am mai prelungit de câteva ori aceste termene.

Nu este posibil ca pe teritoriul Primăriei să fie amplasate aceste garaje, iar persoanele respective nici să nu vină la noi să încerce să intre în legalitate”, a declarat ieri primarul Sucevei, Ion Lungu.

 

Garaje distruse cu buldozerul

Lista garajelor aflate în ilegalitate cuprinde construcţii ridicate aproape în toate cartierele Sucevei, în zone precum Cartodrom şi Tătăraşi, dar şi pe străzile Mărăşeşti, Obcinilor, Alexandru cel Bun, Ion Neculce, Mihai Viteazu, Mărăşti, bulevardul 1 Decembrie, Ştefan Tomşa, Leca Morariu, Tineretului, Calea Burdujeni, Păcii, Dimitrie Cantemir, Jupiter, Baladei, Rândunicii şi Lazăr Vicol.

“Nu am fost niciodată un om dur, să iau măsuri aspre, pentru că ştiu că fiecare are necazurile sale, dar acum trebuie să fim foarte exigenţi. Le-am dat această posibilitate de a intra în legalitate, timp de patru ani, dar vom trece la demolarea a 29 de garaje, construite pe terenurile Primăriei Suceava, ai căror proprietari nici măcar nu plătesc chirie. În perioada următoare le vom identifica pe teren şi vom lua măsurile necesare demolării lor – dacă sunt pe structură de tablă vor fi ridicate, iar dacă sunt construite, vor fi demolate cu buldozerul”, a precizat Ion Lungu.

Demolarea celor aproape 30 de garaje ilegale va începe până la finele lunii aprilie.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Primăria Suceava va demola 30 de garaje ilegale.
 Vizualizări articol: 1438 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 5 voturi
Primăria Suceava va demola 30 de garaje ilegale5.055

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Ok trimis de
(23 apr 2009, 12:00:18
Mi se pare corect, la cartodrom sau facut adevarate vile pe garaje,jos cu ele.
2.   CARTODROMUL, trebuia sa fie parc pentru copiii! trimis de
(23 apr 2009, 14:05:11
CARTODROMUL, trebuia sa fie parc pentru copiii, UN ORASEL AL COPIILOR...asa s-a promis!..

Dupa cum se vede, spagile grase, au transformat CARTODROMUL intr-un cartier...cu apartamente f. mici, ....orientate spre **** din cimitir,!!

Urmeaza acolo, la rind, sa rasara si vilutile, da!?...

Ce spagi grase s-au luat, si se iau, de catre conducatorii alesi cu grija de noi!

Imediat cum apare un spatiu verde, cum se construieste ceva de prost gust!

Ce frumos ,ar fi sa avem printre blocuri si MINIPARCURI cu flori, iarba, sa se puna o banca, doua....chiar si un copac, pentru a sta un batrin, un om bolnav,etc....

Construiti, in afara orasului pe o noua sistematizare... ca pamint este destul !?

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei