Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 23 apr 2009 - Anul XIV, nr. 92 (4078)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Dosar penal

Angajată a unui hipermarket, prinsă furând produse de la locul de muncă

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

O angajată a Metro Suceava a rămas fără serviciu şi s-a ales şi cu dosar penal, după ce a fost prinsă de agenţii de pază ai hipermarketului că a furat mai multe perechi de ciorapi.

Marţi dimineaţă, în jurul orei 7:00, Mihaela U., în vârstă de 38 de ani, din comuna Dolheşti, a fost oprită la poarta hipermarketului de agenţii de pază, care au controlat-o prin buzunare şi au găsit asupra ei patru perechi de ciorapi marca „Timor”, în valoare de 38,04 lei.

„Celei în cauză poliţiştii i-au întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat”, se precizează într-un comunicat de presă al poliţiei.

Tot în urmă cu două zile, de data aceasta în jurul orei 20:30, agenţii de pază de la Metro l-au predat poliţiei şi  pe Valentin A., în vârstă de 23 de ani, din municipiul Suceava. Tânărul „uitase” să plătească la casă o rezervă „Ambipur Car” în valoare de 21,41 de lei.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Angajată a unui hipermarket, prinsă furând produse de la locul de muncă.
 Vizualizări articol: 1290 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.20/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.2 din 5 voturi
Angajată a unui hipermarket, prinsă furând produse de la locul de muncă3.255

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Se mai inchide un mare,,infractor,, trimis de
(23 apr 2009, 11:25:33
Mare prejudiciu a creat doamna respectiva: 38,04 lei. Din cauza asta da faliment Metro care oricum are niste servicii de rahat.Ba tampitilor voi chemati politia pentru 38 ron? Trebuia sa-i dea o sanctiune disciplinara sau cel mult sa o concedieze dar nu sa-i faca dosar penal pentru ca prejudiciul este prea mic.Altii fura miliarde si sunt bine mersi iar altii fac puscarie pentru patru perechi de ciorapi. Metro trebuia sa o plateasca in mod corect pe doamna respectiva sa nu fie ea obligata sa fure. Dar Metro are grija sa fure din buzunarul fiecaruia fara sa fie pedepsit. Faceti-l cu p... mare pe Tiriac fraierilor. Ba de asta ne conduce cine ne conduce ca suntem prea prosti!
1.1  RE: Se mai inchide un mare,,infractor,, trimis de
(23 apr 2009, 14:48:44
da ba tudorele ai dreptate, da aia care fura miliarde, nu fura de la un singur privat , fura de la STAT , ADICA DE LA NOI TOTI, asa ca ,tu cum vrei sa se sesizeze politia ? care -i partea vatamata ? o tara intraga? ba hai sa fim seriosi!
2.   Paznici trimis de
(23 apr 2009, 11:28:49
Cel mai greu e sa fii paznic! Iti trebuie multe studii si maxim 1 (unu) neuron .

E plina lumea de analfabeti din astia care primesc o uniforma si-si inchipuie ca-s buricul pamantului. Sefii lor au 2 neuroni. Iar sefii de la Metro 3 neuroni. Ca ma gandesc ca ei au chemat politia la asa un ,,caz,, periculos.
3.   Sa lamurim o problema! trimis de
(23 apr 2009, 12:41:37
Prietene..hai sati spun eu cum sta treaba.Cu privire la neuroni...nush in cazul Metro..dar un hypermarket gen Real,Auchan,Carrefour..au separat un departament de securitate....ce coordoneaza activitatea firmelor de paza(unde fie vorba intre noi stau cam prost cu neuronii),..dar saracii aia de la paza nu iau decizii gen politie dosar si alte chestii...ci baietii de la securitate.Asa..lamurind aspectu asta trecem la a 2a problema..cu dosaru...nustiu dc ai idee..dar cel mai mult intrun hypermarket te fura angajatii....si pornind de la aceasta problema e normal ca atunci cand e prins cate unul sa fie...dus la politie astfel incercandu-se descurajarea acestora.Ca si in cazul doamnei fi sigur ca nu era la prima fapta de acest gen..dar spre ghinionul ei acuma a fost prinsa..cat despre posar penal..stai linistit i se da o amenda penala cel mult...si in cazier ramane vreo 4,5 ani..atat.
4.   Furturi trimis de
(23 apr 2009, 16:46:13
"NASHU" - le, in primul ind trebuie neaparat sa inveti putina gramatica. Se vede treaba ca nu prea le-ai avut cu scoala. Dupa ce o sa stii sa compui o fraza, sa faci acordul cum trebuie, poti comenta, altfel stai deoparte. RUSINE de cei pe care i-ai avut profesori si nu in ultimul rind invatatoarea.
5.   Da ms trimis de
(23 apr 2009, 18:11:09
da ms o sa aprofundez...p viitor...p mine ma interesa sa lamuresc o problema..nu sa-ti dovedesc cuiva ca am cunostinte de gramatica sau nu..capish!!!!!!!!!!!
6.   .. trimis de
(23 apr 2009, 18:12:18
fara "cuiva"..sa nu se supere doamna invatatoare:))))))
7.   ... trimis de
(23 apr 2009, 20:40:55
Chestia asta se cheama... plevusca. O amenda era de ajuns.

M-ar interesa pestii mai mai, ca de rechini... nu se leaga nimeni.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei