Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 23 apr 2009 - Anul XIV, nr. 92 (4078)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Doru POPOVICI

Doru POPOVICI


Îşi găsiră locul

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Meciul câştigat de Dinamo cu 5-0 arată cât se poate de limpede că... nu, dragi dinamovişti, nu că Dinamo a dat în boala Liverpool-ului (nici un meci fără măcar 4 goluri!) ci că a luat în serios avertismentul din etapa anterioară când, dacă ar fi bătut la Vaslui, Timişoara ar fi trecut pe primul loc, la golaveraj. Aşa că Dinamo şi-a făcut conştiincios temele pentru ora următoare: a rezolvat-o şi p-aia cu golaverajul! Situaţie în care s-ar putea naşte întrebarea (valabilă doar pentru necunoscătorii „fenomenului”): oare acum, după ce a luat-o cu 5-0, Bistriţa n-o retrograda? Nu, nu, şi iar nu! Abia acum Bistriţa se poate considera definitiv salvată. E unul din miracolele care se petrec numai şi numai în fotbalul românesc: cu cât iei bătaie la scor mai mare (şi mai la timp!) de la Dinamo, cu atât scapi mai repede de probleme! Dovada este însăşi.... viceversa! Adică ălea care s-au împieptoşat în faţa Miliţiei fotbalistice şi i-au încurcat ploile au retrogradat întocmai şi la timp. Pentru împrospătarea memoriei, căutaţi în arhiva personală cazurile Poli Timişoara şi Foresta. Şi altele, dar nu ăsta-i subiectul de azi. Ci, aşa cum spuneam în titlu, locul pe care pare să şi-l găsit fiecare, acum, pe final de campionat, începând cu Bistriţa care şi-a asigurat şi la anu’ locul în Divizia A. Cu acelaşi prilej, mândrul „Săgeată” şi-a găsit şi el locul care i se potriveşte cel mai bine: în poartă. Că acolo poţi să pui şunci pe tine până la noi ordine, că nu-i problemă, ba dimpotrivă: cu cât eşti mai umflat, cu atât umpli poarta mai bine! Vorba lui Sorin Avram: „Săgeată” o să ajungă, la fotbal, ca portarii de la hochei, pe lângă care, dacă doar stau, nu poate intra nimic în poartă. Şi să nu-mi spuneţi povestea aia cu „a înscris trei goluri”, că nu ţine: Bistriţei, alaltăieri, oricare dintre dv. îi putea înscrie cel puţin tot atâtea, cu condiţia să fi fost îmbrăcat în tricou şi izmene de la Dinamo. Dacă vă prefaceţi că nu înţelegeţi ce vreau să spun, atunci căutaţi pe net, dacă nu l-aţi văzut în direct, ca mine, meciul Liverpool - Arsenal, tot de alaltăieri, în care Arşavin (da, da, rusălăul care a renunţat la juma’ de salariu, numai să joace acolo!) a marcat fix de 4 (din 4!) ori pentru Arsenal. Nu pentru Inverness, unde, preţ de vreo două sezoane, „Săgeată” ăsta nu reuşea să-i dea măcar o „boabă” lui Airdie ori Aberdeen, care nu-s tocmai Liverpool!... ba nici măcar Bistriţa!
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Îşi găsiră locul.
 Vizualizări articol: 934 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.50/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.5 din 8 voturi
Îşi găsiră locul3.558

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Vai, vai trimis de
(23 apr 2009, 12:27:02
face ce face si iar da cu bata-n balta slujitorul lui jiji...

n-are ce scrie, n-are idei, n-are pana (de scris, ca de subiecte are tot timpul) si iar se ia de Dinamo. macar eu recunosc ca sunt (cel putin) la fel de dinamovist pe cat e el stelist, dar n-o recunoaste.

nene Dodo, Dinamo a castigat in tur cu 3-0 la Timisoara, iar probabilitatea de a fi invinsa la Bucuresti de timisoreni cu un scor mai mare, in retur, e INFIMA. iar cand se trage linia finala, nene Dodo, la puctaj egal conteaza in primul rand REZULTATELE DIECTE, care vor fi, cu siguranta, favorabile dinamovistilor (vizavi de timisoreni).

asa ca, nene Dodo, mai lasa fasurile si scrie ceva despre sportul local, pentru ca asta e presa locala. daca vrem sa citim despre Dinamo, gasim gsp-ul, prosport-ul etc. etc.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei