Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 9 apr 2009 - Anul XIV, nr. 82 (4068)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Urmăriri

Focuri de armă pentru a opri în trafic un Nissan Patrol

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Poliţiştii comunei Cârlibaba au fost nevoiţi, luni seară, să facă uz de armamentul din dotare şi să tragă mai multe focuri de armă înspre pneurile unui autoturism de teren, marca Nissan Patrol, în care se aflau mai mulţi indivizi suspecţi de braconaj, care nu au vrut să oprească la semnalul oamenilor legii.

Luni, în jurul orei 19:20, şeful postului de politie Cârlibaba a fost sesizat de către un sătean despre prezenţa pe raza localităţii a unui jeep care patrulează prin zonă în mod suspect, bănuindu-se că în maşină se află braconieri.

Şeful de post, împreună cu unul dintre ajutoarele sale, a plecat imediat în urmărirea Nissan-ului, pe care a reuşit să-l ajungă după câteva sute de metri. Când oamenii legii i-au făcut semn şoferului de pe jeep să oprească, acesta a apăsat pedala de acceleraţie şi a început să meargă pe mijlocul drumului, pentru a nu putea fi depăşit şi blocat de Logan-ul poliţiei.

În staţia Peco de la Cârlibaba, suspecţii din jeep au încercat să scape de maşina poliţiei prin manevre printre pompele de alimentare, după care au plecat spre Ciocăneşti, pe un drum forestier.

Poliţiştii au blocat drumul cu maşina de serviciu şi au sunat imediat la Vatra Dornei, pentru a cere întăriri.

După câteva minute, însă, oamenii legii au observat jeepul care se întorcea de pe drumul forestier, cu viteză, şi venea direct înspre Loganul lor.

Şoferul Nissanului Patrol cu geamuri fumurii şi numere de Olanda a trecut prin şanţul de pe marginea drumului, la câţiva centimetri de maşina politiei.

Deşi şeful de post a tras un foc în aer şi două în direcţia pneurilor autoturismului de teren, suspecţii au reuşit să fugă înspre Borşa.

Între timp, poliţiştii din Cârlibaba au luat legătura cu colegii lor de la Borşa, şi, deşi aceştia din urmă au făcut în cel mai scurt timp posibil un filtru la intrarea în oraş, jeep-ul nu a mai fost de găsit.

Cercetările continuă pentru identificarea autoturismului de teren, a suspecţilor şi a motivului pentru care au fugit de poliţie.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Focuri de armă pentru a opri în trafic un Nissan Patrol.
 Vizualizări articol: 859 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.80/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.8 din 5 voturi
Focuri de armă pentru a opri în trafic un Nissan Patrol2.855

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Colegi in Borsa? N'as crede! trimis de
( 9 apr 2009, 13:12:46
Domn'le Sergiu, care colegi, nu exista colegi. In Borsa "vanatorii" au curaju' sa merga cu capra si ciuta in jeep sa fie vazuti de oameni pe faleza. Hai sa fim seriosi, s-a mai auzit ceva de Mihali si pretenii lui din Borsa? Mucles, in Borsa/i jungla!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei