Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 9 apr 2009 - Anul XIV, nr. 82 (4068)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Efectele alcoolului

Bărbatul atacat cu toporul, victima celui cu care a băut

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Bărbatul în vârstă de 56 de ani din comuna Mitocul Dragomirnei aflat în stare critică la spital după ce, luni noapte, a fost lovit în cap cu un topor, a căzut victima consăteanului cu care a mers la băut într-o crâşmă din sat.

Individul cercetat pentru tentativă de omor, Petru Hoştiuc, în vârstă de 43 de ani, susţine că nu-şi mai aduce minte nimic din seara respectivă, din cauza consumului exagerat de alcool.

 

L-a atacat din spate şi i-a dat de două ori cu toporul în cap

Luni seară, victima, Gheorghe Cazac, a petrecut mai multe ore într-un bar din satul Moldoveni, fiind văzut la masă cu o singură persoană, Petru Hoştiuc. Cei doi locuiesc în apropiere unul de altul şi au mai fost văzuţi de câteva ori împreună, la localul din sat.

La un moment dat, cei doi au părăsit localul, femeia de la bar declarând anchetatorilor că nu a sesizat ca aceştia să fi avut discuţii contradictorii.

În scurt timp, la ora 22.45, oamenii legii de la postul de poliţie din comună au fost sesizaţi că un bărbat zace pe imaşul din comună, plin de sânge în zona capului.

Personalul medical sosit la faţa locului l-a găsit pe Gheorghe Cazac în stare gravă, după transportarea la spital acesta intrând în comă.

Examinarea medico-legală a concluzionat că bărbatul a fost lovit violent în cap, din spate, agresorul aplicându-i două lovituri violente de topor, care i-au produs plăgi contuze epicraniene.

Marţi seară, echipa de judiciarişti a Serviciului de Investigaţii Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava, care a efectuat cercetări la faţa locului sub coordonarea unui procuror criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava, l-a reţinut drept principal suspect pe Petru Hoştiuc, pe numele său fiind emisă o ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore. Ieri, individul a fost dus în faţa magistraţilor de la Tribunalul Suceava, cu propunere de emitere a unui mandat de arestare pentru 29 de zile pentru săvârşirea infracţiunii de tentativă de omor, măsura fiind însuşită de judecători.

 

Şansele de supravieţuire ale victimei, aproape nule

Pe parcursul audierilor, bărbatul a declarat că în seara respectivă a consumat mult alcool şi nu-şi mai aduce aminte ce a făcut. El a mai susţinut că nu el este autorul, bazându-se pe faptul că nu ar fi avut nici un motiv să-şi atace consăteanul. 

Anchetatorii spun însă că au probe certe care îl incriminează pe bărbat.  

Mobilul jafului este aproape exclus în acest caz, cel mai probabil fiind vorba de un conflict spontan, izbucnit pe fondul consumului de băuturi alcoolice.

În ceea ce priveşte starea victimei, şansele sale de supravieţuire sunt aproape de zero. Marţi dimineaţă, Gheorghe Cazac a intrat în comă de gradul IV, având sângerare cerebrală masivă, şi fiind ţinut în viaţă doar de aparate. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Bărbatul atacat cu toporul, victima celui cu care a băut.
 Vizualizări articol: 1664 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bărbatul atacat cu toporul, victima celui cu care a băut0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei