Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 9 apr 2009 - Anul XIV, nr. 82 (4068)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Modernizare

Parcare cu contoare şi bariere, în curtea Spitalului de Urgenţă

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Circuitul autovehiculelor în curtea Spitalului de Urgenţă Sfântul Ioan cel Nou Suceava va fi reglementat, în câteva luni, atât pentru urgenţe, cât şi pentru autoturismele personalului medical şi cele ale vizitatorilor. Directorul general al spitalului, Vasile Rîmbu, a declarat că urgenţele - ambulanţe, taxi şi autoturisme private - vor beneficia de un circuit special pentru intrare şi ieşire, iar parcarea va fi amenajată şi reglementată strict. Astfel, parcările vor avea locurile bine delimitate, vor fi dotate cu bariere şi contoare de parcare.

Un anumit număr de locuri rezervate personalului angajat la spital va fi gratuit, o altă parte dintre locuri va putea fi utilizată tot de angajaţi, dar pe bază de abonament, iar restul vor fi cu plată, în funcţie de timpul de parcare. Criteriile pe baza cărora se vor tria salariaţii care vor avea parte de locuri gratuite nu au fost încă stabilite.

 

Odată cu parcările se reabilitează şi spaţiile verzi şi aleile

Directorul Rîmbu a arătat că modernizarea parcărilor - atât din curtea Spitalului Vechi, cât şi din curtea corpului principal al unităţii - va fi realizată în parteneriat cu o firmă privată.

În această asociere, spitalul vine cu terenul, iar firma cu investiţiile, urmând ca beneficiile din exploatarea parcărilor să se împartă între cele două unităţi, într-un raport care va fi stabilit prin contract.

Rîmbu a precizat că deja au avut loc discuţii pe această temă cu potenţiali investitori şi urmează ca spitalul să redacteze un plan de asociere cu care să se prezinte la Consiliul Judeţean Suceava, proprietarul terenului şi al clădirilor.

„Sperăm ca până la sfârşitul lunii aprilie să avem o hotărâre a Consiliului Judeţean în acest sens şi să demarăm investiţia”, a afirmat directorul spitalului.

Odată cu parcările vor fi reabilitate şi aleile din curtea spitalului, precum şi spaţiile verzi, care vor fi toaletate şi dotate cu mobilier specific.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Parcare cu contoare şi bariere, în curtea Spitalului de Urgenţă.
 Vizualizări articol: 1616 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.83/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.8 din 6 voturi
Parcare cu contoare şi bariere, în curtea Spitalului de Urgenţă2.856

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Finally trimis de
(10 apr 2009, 08:46:21
Ar trebui facute astefel de investitii peste tot in Suceava. Avem nevoie de locuri de parcare ca de apa si eu stiu cat de greu e sa parchez la spital unde nu gasesc niciodata un loc de parcare.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei