Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 1 apr 2009 - Anul XIV, nr. 75 (4061)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Recul la poliţie

Dosar penal, după ce a ieşit să tragă cu arma pe malul râului

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Un tânăr din municipiul Fălticeni s-a ales cu dosar penal, după ce a ieşit să-şi probeze arma de tir pe malul râului Moldova.

Duminică seară, în jurul orei 19:00, poliţiştii din cadrul postului de poliţie Vadu Moldovei au constatat, în timpul ce patrulau pe malul râului Moldvova, că un tânăr trăgea cu arma către o ţeavă metalică.

Oamenii legii l-au oprit pe individul cu pricina din exerciţiile de tir neautorizate şi l-au identificat în persoana unui anume Iulian L., în vârstă de 25 de ani.

Tânărul avea permis de port armă, eliberat de poliţie, iar arma pe care o avea asupra lui, marca Gamo, calibrul 5,5 milimetri,  era cu aer comprimat, destinată practicării tirului sportiv.

Cu toate acestea, însă, poliţiştii i-au întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de uz de armă neletală fără drept.

„Arma în cauză, ţeava metalică asupra căreia s-au efectuat tragerile şi un proiectil din plumb găsit la faţa locului au fost ridicate în vederea examinării”, se precizează într-un comunicat de presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Dosar penal, după ce a ieşit să tragă cu arma pe malul râului.
 Vizualizări articol: 1067 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 2 voturi
Dosar penal, după ce a ieşit să tragă cu arma pe malul râului3.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Model de Garcea trimis de
( 1 apr 2009, 12:34:41
Umbla zeci de infractori liberi cu arme adevarate nu cu aer comprimat si nu-i intreaba nimeni de sanatate. Astia au prins un om care avea si permis de portarma si nici nu era intr-un loc public,ci pe malul unui rau din cate am inteles.Cine trebuia sa l autorizeze pe tanar sa traga cu arma pentru care avea permis? Au luat declaratie de la teava in care tragea tanarul? Oare care o fi criteriul dupa care angajeaza asa tampiti in politie? De ce patrulau politistii pe malul raului Moldova ?
1.1  RE: Model de Garcea trimis de
( 1 apr 2009, 15:18:23
eee,ala facea antrenament acolo si cineva a sunat la politie,probabil ca nu e prima oara cand face asta de stiau unde sa-l gaseasca.oricum daca stai sa te gandesti in mod normal nu e legal sa faci asta in zone neamenajate,sunt poligoane pentru asa ceva. de unde stii ca nu trece cineva prin zona si il impusca din greseala.

ceilalti infractori de care zici tu....vor fi prinsi,probabil dupa ce vor face o prostie,dar nu e normal sa acuzi politia ca si-au facut datoria in cazul asta,incet incet trebuie sa aplicam si legea....este mult de munca...dar sper sa o tina in linie dreapta,fara "nepotisme', fara spagi...etc...sa fim toti egali
1.2  RE: Model de Garcea trimis de
( 1 apr 2009, 17:32:36
tanarul avea permis de port arma ELIBERAT DE POLITIE dar politistii i-au facut dosar penal????????nu sesizati nici un abuz?? ce dumnezeu?

o mica si nevinovata intrebare, daca nu va deranjez:lucrati la acest ziar?

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei