Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 1 apr 2009 - Anul XIV, nr. 75 (4061)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Flutur cere mobilizarea firmelor care reabilitează DN 17

Miercuri, 1 Aprilie 2009 (16:44:09)
Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, le-a solicitat reprezentanţilor firmelor de construcţie care reabilitează DN 17 să se mobilizeze pentru a finaliza în termen cât mai scurt lucrările.
Solicitarea a fost făcută în cadrul întâlnirii pe care Flutur a avut-o cu reprezentanţii firmelor SC CF Iaşi şi Moklos din Grecia, care execută lucrările, şi ai firmelor de consultanţi şi cu primarii localităţilor prin care trece DN 17.
În cadrul discuţiilor, Gheorghe Flutur le-a solicitat atât primarilor, cât şi firmelor de construcţie să urgenteze lucrările şi în acelaşi timp să grăbească refacerea porţiunilor de pe marginea drumurilor care au fost afectate de lucrări.
Şeful administraţiei judeţene a precizat că DN 17 trebuie să redevină unul dintre traseele turistice ale judeţului, motiv pentru care marginile de drum trebuie aduse la starea iniţială, de dinaintea începerii lucrărilor. El a precizat că sunt zone de pe marginea drumului care au fost distruse aproape în totalitate, motiv pentru care a solicitat urgentarea lucrărilor de taluzare, dar şi implicarea primarilor în amenajarea acestor spaţii, prin plantarea de copaci.
Flutur a mai declarat că în cel mai scurt timp vor începe lucrările de refacere a trecerilor de cale ferată de pe DN 17. Printre priorităţi se numără şi reabilitarea podului de la intrarea în oraşul Frasin.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Flutur cere mobilizarea firmelor care reabilitează DN 17.
 Vizualizări articol: 967 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.0 din 1 vot
Flutur cere mobilizarea firmelor care reabilitează DN 174.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei