Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 21 mar 2009 - Anul XIV, nr. 66 (4052)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

La muncă

Prostituatele, concurs de „oferte” la ieşirea din Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Odată cu încălzirea vremii, la ieşirea din Suceava spre Fălticeni şi-au făcut apariţia „fetiţele”. Obişnuite să cutreiere mai multe judeţe, de obicei cu şoferii de tir care apelează la serviciile lor, acestea au fost văzute de mai multe ori în ultimele zile, într-un loc deja cunoscut de amatori.

Departe de a fi nişte femei atrăgătoare, acestea se prostituează pe „ doi lei”, în maşinile clienţilor.

 

10 lei în plus, „tacâm” diversificat

Ieri dimineaţă, în jurul orei 10.00, la ieşirea spre Fălticeni se aflau trei prostituate. În momentul în care reporterii „Monitorului” au ajuns la faţa locului, două dintre femei îşi aşteptau clienţii în refugiul din apropierea sensului giratoriul de la ieşirea din oraş. Oarecum prudente, acestea făceau cu mâna doar la o parte dintre şoferii care treceau prin zonă, aşteptând ca cei interesaţi să oprească lângă ele.

Aflată în jurul vârstei de 40 de ani, cu tenul măsliniu şi un aspect fizic neîngrijit, prima femeie lângă care am oprit a trecut repede la subiect. A spus că oferă o partidă de sex oral contra a 20 de lei, în maşină. Pentru oprire a indicat o „uliţă” la dreapta drumului naţional, la aproximativ un kilometru distanţă, spre Mănăstirea Hagigadar. Pentru a afla mai multe despre pretenţiile ei îi spunem că dorim şi sex normal şi atunci ne refuză categoric.

La 20 de metri mai încolo se afla o altă prostituată, de această dată o tânără de 21 de ani. Spune că vrea 30 de lei, pentru o partidă de sex normal şi oral, iar locaţia indicată este aceeaşi. Când o întrebăm dacă locul respectiv este sigur, aceasta este categorică. „Păi acolo lucrez de doi ani de zile, staţi fără grijă”, explică ea. Precizează că nu lucrează împreună cu colega şi poate „rezolva” singură, fără probleme, două persoane, câte eram în maşină.   

Întrebată de unde este şi de ce se prostituează, brusc fata devine mai reticentă. Spune cu jumătate de gură că este din Suceava, dar acum stă la ţară lângă oraş şi dă semne că ar vrea să se retragă. La scurt timp, în zonă mai apare o a treia prostituată, tot o tânără de 20-25 de ani.

Aparatul foto le face să-şi acopere feţele şi să fugă din locul în care stăteau.

 

Amendate ultima dată joi

Atât în evidenţele Poliţiei, cât şi ale Jandarmeriei figurează o sumedenie de amenzi pentru prostituatele de la ieşirea din Suceava spre Fălticeni, de altfel singurul punct din judeţ unde mai este semnalată prostituţia la colţ de stradă.

Cristina Bucătaru, Anişoara Solomon şi Ionela Micu sunt cele trei femei amendate în mai multe rânduri după ce au fost prinse, atât în 2009, cât şi 2008, prostituându-se în acelaşi loc. Primele două au şi dosare penale, încă aceste aspecte nu le îngrijorează câtuşi de puţin.

Două dintre ele au fost sancţionate contravenţional, joi, cu câte 500 de lei de către jandarmi.    

Din datele poliţiei pe anul trecut rezultă că cea mai veche meserie din lume continuă să fie practicată în judeţ, deşi, cu excepţia prostituatelor despre care am scris, fenomenul nu este vizibil. Cele mai multe amenzi în 2008 pentru prostituţie au fost aplicate la Suceava şi Rădăuţi, în a doua localitate întocmindu-se mai multe dosare penale, inclusiv unui individ acuzat de proxenetism.

Conform poliţiştilor, în afara prostituatelor care şi-au schimbat de mult locul de muncă în străinătate, cele care îşi mai fac meseria în judeţ se împart în două mari categorii: cele care îşi agaţă clienţii prin baruri, şi se prostituează de obicei într-o locaţie pe care o folosesc în acest scop, şi cele care îşi oferă serviciile pe internet, dar a căror activitate este greu de probat.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Prostituatele, concurs de „oferte” la ieşirea din Suceava .
 Vizualizări articol: 22424 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.44/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.4 din 9 voturi
Prostituatele, concurs de „oferte” la ieşirea din Suceava4.459

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei