Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 21 mar 2009 - Anul XIV, nr. 66 (4052)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Surprize

Galleria Mall se pregăteşte de intrarea în forţă pe piaţa Sucevei

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Inaugurarea unui nou centru comercial – Galleria Mall, la intrarea în Suceava dinspre Fălticeni, vinerea viitoare, în data de 27 martie, va însemna pentru suceveni şi nu doar pentru ei aducerea în zonă a noi branduri de renume, ci şi noi posibilităţi de divertisment.

Conform investitorilor, mixul tentaţiilor cu care Galleria Suceava va intra pe piaţa locala va fi de aşa natură încât va acoperi toată plaja de nevoi a publicului cumpărător - de la magazine de haine, pantofi, echipament sportiv, la magazine de electrice şi electrocasnice, bricolaj şi până la cafenele şi restaurante cu specific diversificat.

Noutatea absolută în ceea ce priveşte serviciile oferite de centrele comerciale o reprezintă Zona de Divertisment, care va fi dotată cu console de ultima generaţie şi jocuri care şi-au dovedit popularitatea de-a lungul timpului în întreaga lume.

 

Galleria de modă

Pentru cei pasionaţi de modă, mall-ul va avea brand-uri specializate precum Tina R şi Fox Women pentru femei, Fox Men pentru bărbaţi, Exi Sport pentru articole sportive, Leonardo - brand consacrat deja în comerţul cu încălţăminte şi Mondex, brand specializat în lenjerie.

Vor exista totuşi şi magazine de interes general, cu tradiţie în domeniu, precum  House of Art şi Tom Tailor.

 

Bricolaj la Tekzen şi electrocasnice la Zass Electrocenter

Ancora de do-it-yourself a centrului comercial Galleria va fi Tekzen, unul dintre cei mai mari retaileri turci de bricolaj, cu peste 30 de magazine operaţionale care pun în vânzare o gamă de peste 50.000 de produse. Zass Electrocenter va fi ancora de electrocasnice, care va avea la Galleria un format unic şi foarte inovativ.

 

Console Nintendo Wii, air hokey şi jocuri de noroc

Unul dintre punctele forte ale centrului comercial va fi reprezentat de multitudinea opţiunilor în ceea ce priveşte posibilităţile pentru divertisment ale vizitatorilor.

Astfel, Galleria Suceava va beneficia de un spaţiu de joacă pentru copii, unde cei mici vor fi tot timpul sub supravegherea unei persoane special angajate. De asemenea se va inaugura şi cazinoul Game World pentru cei pasionaţi de jocuri de noroc.

Premiera absolută pentru oraşul Suceava va fi reprezentată de “Entertainment Area”, zonă care va fi prevăzută cu patru console Nintendo Wii. O altă noutate va fi “Sports Area”, în care vor fi disponibile mese de ping pong, fussball şi air hockey.

 

Magazine, restaurante şi cafenele

Diversitatea ofertelor de la Galleria Suceava va fi completată de magazine precum Lumea cadourilor – unde se vor putea face inscripţionări la comandă, Cărţi pentru copii, Centrofarm- farmacie, Credit Europe Bank – birou de credite şi nu în ultimul rând New Look – salon modern de coafură. 

Pe lângă magazine, care vor putea fi vizitate zilnic între orele 10:00 şi 22:00, va exista şi o zonă de food court cu restaurante şi  localuri tip fast-food precum Doi ş’un Sfert şi Doner King, care împreună cu cafeneaua Memento vor completa etajul superior al centrului comercial.

Galleria Suceava, cu o suprafaţă închiriabilă de 10.700 mp, va fi  unul dintre cele mai moderne centre comerciale din ţară, parte a lanţului internaţional de mall-uri Galleria, prezentă în şase ţări europene.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Galleria Mall se pregăteşte de intrarea în forţă pe piaţa Sucevei.
 Vizualizări articol: 1357 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.10/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.1 din 10 voturi
Galleria Mall se pregăteşte de intrarea în forţă pe piaţa Sucevei3.1510

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Of trimis de
(22 mar 2009, 23:52:59
mai bine faceau gradina zoologica sau botanica...era plin

dar daca tot au facut mall de ce naiba nu au facut si un cinematograf...

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei