Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 13 mar 2009 - Anul XIV, nr. 59 (4045)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Cabinet

Huţanu, numit în funcţia de subprefect

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Fostul primar al municipiului Vatra Dornei Constantin Huţanu a fost numit în funcţia de subprefect al judeţului Suceava. Decizia a fost luată în şedinţa de miercuri a Guvernului României, Huţanu urmând să-l înlocuiască în funcţie pe actualul subprefect, Dumitru Paşniciuc.

Prin numirea lui Constantin Huţanu în postul de subprefect s-a finalizat schimbarea în totalitate a fostei conduceri a Prefecturii Suceava, echipa completă fiind Sorin Popescu, în funcţia de prefect, şi Eugen Girigan şi Constantin Huţanu, în posturile de subprefecţi. De precizat că, dacă Sorin Popescu a avut susţinerea PD-L pentru numirea sa în funcţie, cei doi subprefecţi au fost propuşi de către conducerea PSD Suceava.

După anunţul privind preluarea postului de subprefect, Constantin Huţanu a declarat că este onorat de decizia luată de Guvernul României, precizând că îşi doreşte să acorde tot sprijinul prefectului Sorin Popescu.

„Sunt convins că rolul Prefecturii va creşte în perioada următoare, mai ales că trecem printr-o perioadă grea din punct de vedere economic. Şi vreau să spun că îmi voi pune la dispoziţie întreaga experienţă acumulată în cei 12 ani de activitate în administraţia publică locală, atât pentru rezolvarea problemelor cetăţenilor, cât şi ale instituţiilor deconcentrate”, a spus Huţanu.

Noul subprefect a ocupat un mandat de viceprimar în Vatra Dornei, iar în perioada 2000 – 2008 a fost primarul acestui municipiu.

 

Paşniciuc nu s-a hotărât unde va pleca de la Prefectură

Pe de altă parte, trebuie spus că Huţanu ar putea fi primul reprezentant din conducerea Prefecturii care va putea solicita locuinţă de serviciu, având în vedere că are domiciliul în Vatra Dornei. Cu toate acestea, Huţanu a spus că încă nu s-a decis dacă va apela la această facilitate permisă de Legea Instituţiei Prefectului, arătând că „la o scurtă inventariere, am constatat că am cel puţin 50 de familii de prieteni, cărora le-ar face plăcere dacă aş sta la ei”.

În ceea ce-l priveşte pe fostul subprefect, Dumitru Paşniciuc, acesta a anunţat că momentan nu a luat o decizie cu privire la viitorul său în plan profesional. Din informaţiile pe care le avem, opţiunile acestuia ar fi transferul în cadrul compartimentului juridic al Prefecturii sau angajarea în funcţia de secretar al Consiliului Judeţean, în condiţiile în care actualul ocupant al postului, Dumitru Dănilă, se pregăteşte de pensionare.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Huţanu, numit în funcţia de subprefect.
 Vizualizări articol: 1987 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.67/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.7 din 6 voturi
Huţanu, numit în funcţia de subprefect1.756

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei