Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 13 mar 2009 - Anul XIV, nr. 59 (4045)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   3 imagini |   ø fişiere video

Promovare

Flutur le-a prezentat primarilor proiectul „Paştele în Bucovina”

Vineri, 13 Martie 2009 (17:47:04)

Aproape 40 de primari din judeţ au participat, vineri, la prezentarea oficială a proiectului „Paştele în Bucovina”, iniţiat de Consiliul Judeţean Suceava, în colaborare cu Arhiepiscopia Sucevei şi Rădăuţilor. Înainte de întâlnirea cu şeful administraţiei judeţene, Gheorghe Flutur, organizatorii au pregătit o vizionare a două filme de scurt metraj, în care au fost prezentate evenimentele organizate de Consiliul Judeţean în cursul anului trecut. Prezentarea a fost pregătită în holul din faţa biroului lui Gheorghe Flutur, în faţa porţii bucovinene şi alături de casa bucovineană construită recent. În acest cadru, primarii au privit câteva secvenţe din două filme realizate la manifestările prilejuite de împlinirea a 90 de ani de la unirea Bucovinei cu România, precum şi secvenţe de la evenimentele cuprinse în cadrul proiectului „Crăciun în Bucovina”. Alături de primari a venit şi preşedintele Flutur, care numai după câteva minute i-a invitat pe aceştia în sala unde urma să fie prezentat proiectul „Paştele în Bucovina”. După prezenţa făcută de Gheorghe Flutur, pentru a vedea care dintre primarii localităţilor partenere nu au venit la prezentarea proiectului, şeful administraţiei judeţene le-a prezentat principalele evenimente programate pentru perioada 10 – 23 aprilie 2009.

Gheorghe Flutur a anunţat că a trimis deja la Ambasada României din Israel documentaţia prin care solicită sprijinul pentru delegaţia Consiliului Judeţean Suceava care va aduce Lumina Sfântă de la Ierusalim.

În acelaşi timp, el a precizat că tot în cadrul proiectului „Paştele în Bucovina”, în municipiul Fălticeni va fi confecţionat din gips un miel uriaş, iar în Suceava va fi construit un ou cu o înălţime de şapte metri. De asemenea, la Rădăuţi se va încerca doborârea recordului pentru cea mai mare pască din lume.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Flutur le-a prezentat primarilor proiectul „Paştele în Bucovina”.
 Vizualizări articol: 909 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 1 vot
Flutur le-a prezentat primarilor proiectul „Paştele în Bucovina”3.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei