Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 16 feb 2009 - Anul XIV, nr. 37 (4023)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Comunicat de presă

Ziua Îndrăgostiţilor la Iulius Mall Suceava

Sub deviza “îndrăgostit de shopping”, Iulius Mall Suceava a sărbătorit Ziua Îndrăgostiţilor cu multe premii şi surprize pentru toată lumea: neastâmpăratul Cupidon şi câteva cupluri celebre i-au întâmpinat pe îndrăgostiţi prin mall (Batman şi Catwoman, Cezar şi Cleopatra, Zorro şi iubita lui). Cupidon le-a oferit certificate de căsătorie valabile o singură zi pentru tinerii îndrăgostiţi.

De asemenea, trei talentaţi artişti plastici suceveni (Mihai Pânzaru PIM, Ovidiu Bortă şi Alexandru Chifan) au fost invitaţi să realizeze portrete şi caricaturi gratuite îndrăgostiţilor din mall.

În aceeaşi zi de 14 februarie s-a desfăşurat şi finala la „Maratonul Dragostei”, finală în care am aflat şi numele câştigătorului unui sejur pentru două persoane la Veneţia.

Fericitul câştigător este DRAGOŞ NEACŞU, de 22 de ani, din Suceava, student în ultimul an la Facultatea de Educaţie Fizică. Acesta a alergat 8,1 km în 30 de minute şi a  declarat că a fost o competiţie destul de strânsă, având în vedere că următorul clasat a alergat 8 km. Dragoş Neacşu va merge în  excursia la Veneţia oferită de Iulius Mall Suceava şi Agenţia Eximtur împreună cu iubita sa.

Iulius Mall Suceava a organizat şi un concurs între cupluri de îndrăgostiţi reprezentând mai multe licee din Suceava. Aceste cupluri au trecut prin mai multe probe de foc, pentru a-şi demonstra iubirea unul faţă de celălalt. Deşi învingătorii au fost reprezentanţii Colegiului Tehnic “Petru Muşat” din Suceava, toate cuplurile participante au fost premiate cu torturi aniversare în formă de inimă şi cecuri cadou pentru cumpărături în Iulius Mall Suceava.

Evenimentul cel mai aşteptat al zilei a fost concertul incendiar al lui Smiley, care s-a desfăşurat live începând cu ora 18.30 şi care s-a bucurat de o prezenţă numeroasă a fanilor artistului.

Cunoscut ca membru al trupei Simplu,  Smiley le-a dedicat fanilor săi atât melodii de pe albumul său solo, cât şi melodii ale trupei Simplu. După concert, Smiley a oferit fanilor autografe şi s-a lăsat fotografiat împreună cu aceştia.

Alina Stredie
Departament Marketing

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ziua Îndrăgostiţilor la Iulius Mall Suceava.
 Vizualizări articol: 2058 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ziua Îndrăgostiţilor la Iulius Mall Suceava0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei