Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 13 feb 2009 - Anul XIV, nr. 35 (4021)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Cursă penală

Taximetrist sechestrat într-un Audi A6 de doi indivizi în căutare de prostituate

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Doi tineri în vârstă de 19, respectiv 20 de ani, au fost reţinuţi în cursul zilei de ieri de poliţiştii suceveni, după ce, aflaţi sub influenţa băuturilor alcoolice, au sechestrat un şofer de taxi şi l-au urcat cu forţa în maşina lor, de supărare că taximetristul nu ştia nici o prostituată care să le satisfacă poftele sexuale.

Un taximetrist care a văzut întreaga scenă şi a sunat la 112, precum şi intervenţia promptă a poliţiei a făcut ca autoturismul în care era sechestrat taximetristul să fie blocat în trafic în scurt timp de oamenii legii.

 

„Plimbare” cu forţa

Toată povestea s-a petrecut ieri dimineaţă, în jurul orei 5:00, în faţa gării Burdujeni, din municipiul Suceava.

Trei tineri din zona Rădăuţi l-au însoţit la gară pe un prieten de-al lor, care pleca la Bucureşti. După ce şi-au văzut prietenul urcat în tren, cei trei s-au reîntors la autoturismul Audi A6, cu numere de Irlanda, cu care veniseră şi pe care-l lăsaseră parcat în apropierea gării.

Potrivit poliţiştilor, doi dintre tinerii cu pricina, Stelică Rotari (20 de ani), din comuna Voitinel, şi Marius Ciotău (19 ani), din comuna Fratautii Noi, s-au dus la un taximetrist care avea maşina trasă în faţa staţiei CFR şi i-au cerut tânărului de la volan (Constantin M., în vârstă de 22 de ani, din Liteni) să le facă rost de prostituate. Refuzul şoferului de taxi, care le-a spus că nu ştie nici o prostituată şi că nu-i poate ajuta, i-a înfuriat pe cei doi tineri, care, cu minţile îmbibate de alcool, l-au tras pe taximetrist din maşină şi l-au băgat cu forţa în autoturismul lor, spunându-i că merg să caute prostituate. La scurt timp, autoturismul Audi, în care a fost urcat taximetristul, a plecat din zona gării, cu tot cu acesta din urmă.

 

Cu cătuşe la mâini, în faţa procurorilor

Un alt taximetrist care se afla în zonă şi care a văzut cum colegul său este bruscat şi forţat să urce în autoturismul Audi, a sunat la 112 şi a anunţat poliţia.

În numai câteva minute, municipiul Suceava a fost împânzit de echipaje de poliţie care au plecat în căutarea autoturismului cu numere de Irlanda.

Oamenii legii au reuşit să ia urma maşinii şi să o blocheze în trafic în zona Mărăşeşti, în preajma Colegiului Naţional „Mihai Eminescu”.

Surse judiciare ne-au mărturisit că cei doi agresori ai taximetristului au devenit violenţi în momentul în care au văzut că nu mai au scăpare, poliţiştii fiind nevoiţi să-i încătuşeze pentru a-i imobiliza.

Duşi la sediul poliţiei, Rotari şi Ciotău s-au mai înmuiat în momentul în care au văzut că oamenii legii nu glumesc.

Ei au pus totul pe seama băuturii, precizând că nu intenţionau să-i facă nici un rău taximetristului, ci doar să-l sperie.

Ieri după-amiază, însă, cu cătuşe la mâini, cei doi tineri au fost duşi de poliţişti la Parchetul de pe lângă Judecătoria Suceava, magistraţii urmând, după audieri, să-i prezinte instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă.

Aseara, în jurul orei 21:00, cei doi tineri au fost arestati preventiv pe o perioada de 15 zile pentru lipsire de libertate în mod ilegal, fiind încarceraţi în arestul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Taximetrist sechestrat într-un Audi A6 de doi indivizi în căutare de prostituate.
 Vizualizări articol: 1230 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.56/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.6 din 9 voturi
Taximetrist sechestrat într-un Audi A6 de doi indivizi în căutare de prostituate3.659

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Zuper tare trimis de
(13 feb 2009, 12:05:47
Felicitari colegului care a avut prezenta de spirit sa sune la 112.
2.   Mafia irlandeza trimis de
(13 feb 2009, 12:59:06
`tui mama lor de putzoi. Au baut 2 beri, s-au facut manga si se cred �n filme cu gangsteri. Or sa aiba ei parte de actiune si senzatii tari �n puscarie.
3.   Unde indicatoarele spre prostituate? trimis de
(13 feb 2009, 13:38:53
...primaria ce face,doame-n papuci?Va rog pe viitor sa fie-nscrise locatiile de care au nevoie unii(mai toti mai putin preafericitii ca ei au alte orientari).Rog seriozitate.
4.   Mai, sa fie!!! trimis de
(13 feb 2009, 15:02:58
stau si ma gandesc.....cum nici taximetristii nu mai sunt ce-au fost odata!!! cum sa nu stie un taximestrist sa duca un client la prostituate??? asta il descalifica total! propun ca aceasta sa devina o proba eliminatorie cand isi dau atestatul, ce mama naibii??
5.   ... trimis de
(13 feb 2009, 15:09:55
vroiau oamenii si ei o gagica si unde sa intrebe daca nu la un taximetrist? dar el daca n-are atestatlaughing) asa cum zice cel mai de sus:)))
6.   Ptr. JOSEFINA trimis de
(13 feb 2009, 16:17:49
Sa nu uiti sa-ti lasi nr. de telefon unde se scolarizeaza ptr. atestat, eventual lasa-l si pe a lui maicata(dak nu e prea batrana)... data viitoare sa aiba taximetristii curve... ce mama naibii??

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei