Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 10 feb 2009 - Anul XIV, nr. 32 (4018)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Pregătire

Sorin Popescu poate fi numit în funcţia de prefect al judeţului

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Fostul şef al Direcţiei Silvice Suceava, Sorin Popescu, a intrat în rândul funcţionarilor publici, având astfel posibilitatea să acceadă în funcţia de prefect al judeţului. De precizat că Sorin Popescu este nominalizarea PD-L Suceava pentru postul de subprefect al judeţului Suceava, ocupat în momentul de faţă, cu titlu interimar, de Ovidiu Doroftei.

În cursul zilei de ieri, Popescu a fost declarat admis la concursul susţinut pentru ocuparea unui post de consilier în cadrul Direcţiei Economice a Consiliului Judeţean Suceava. În noua funcţie din cadrul administraţiei judeţene, Sorin Popescu va avea statut de funcţionar public. Trebuie spus că pentru a putea fi numit în funcţia de prefect, Popescu trebuie să intre în rândul funcţionarilor publici. În condiţiile în care acest aspect este îndeplinit, este posibil ca în cadrul şedinţei din această săptămână a Guvernului României să fie adoptată o hotărâre de numire a lui Sorin Popescu în postul de prefect al judeţului.

Până la obţinerea funcţiei de consilier în cadrul CJ Suceava, Sorin Popescu s-a aflat la conducerea Ocolului Silvic din Frasin.

Popescu a absolvit Facultatea de Silvicultură din cadrul Universităţii „Ştefan cel Mare” Suceava, după care a lucrat în cadrul Institutului de Cercetări şi Amenajări Silvice – Hemeiuş, Bacău. Sorin Popescu a mai fost şi inginer-şef formaţie în cadrul pepinierei silvice Salcea, apoi responsabil de departamentul fond forestier din cadrul Ocolului Silvic Pătrăuţi, după care a activat ca şi consilier în cadrul Inspectoratului Teritorial de Regim Silvic şi Cinegetic Suceava. Sorin Popescu a ocupat apoi funcţia de şef birou Cadastru Forestier din cadrul Direcţiei Silvice Suceava, după care, din anul 2002, a fost şef Ocol Silvic Tomnatic, iar din iunie 2004 a fost numit şef al Ocolului Silvic Frasin. La începutul anului 2005, Sorin Popescu a fost numit director al Direcţiei Silvice Suceava, funcţie pe care a ocupat-o până în februarie 2007.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Sorin Popescu poate fi numit în funcţia de prefect al judeţului.
 Vizualizări articol: 802 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.80/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.8 din 5 voturi
Sorin Popescu poate fi numit în funcţia de prefect al judeţului2.855

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei